H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2019 SIC MVNDVS CREATVS EST 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2019 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2019 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 Bin yıldır sıkılmadığım şarkılardan. Enerji veriyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 29 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Bin yıldır sıkılmadığım şarkılardan. Enerji veriyor. Link nerde bro? ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 20 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: Link nerde bro? ? Pardon telefondan şaapmışım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 Spotify da çıkar ki ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 36 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Spotify da çıkar ki ? Aynen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2019 Filmini izlemeyenlere tavsiye ederim, müthiş bir müzikal. Uzun uçak yolculuklarında hem uyanık tutuyor hem keyif veriyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2019 Ancak bu kadar güzel yorumlanabilir. --4 dakika sonra eklendi-- Şairin de dediği gibi; Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası, ayak seslerinden tanırım. Ne zaman bir köy türküsü duysam, şairliğimden utanırım. --13 dakika sonra eklendi-- Bu da üniversite yıllarımızdan, Tüm asker arkadaşlarımıza gelsin. ? --26 dakika sonra eklendi-- Gençlik yıllarımızdan. Aman dikkat uzun yolda gaza getirir. Radara girmeyin. ? 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2019 Hiç tarzım değil ama ilgimi çekti. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2019 (düzenlendi) Temmuz 15, 2019 okan ali tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2019 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2023 (düzenlendi) Konuyu canlandıralım. Günün sanatçısı Moby. Gerçek ismi Richard Melville Hall olan Moby New York 1965 doğumlu bir Amerikalı müzisyen ve DJ Sahen isminin öyküsü de ilginç, Moby ismi kendisine ailesi tarafından verilmiş, akrabaları olan Herman Melville'in yazdığı "Moby-Dick" kitabına ithafen. Önceleri DJ'lik yaparken tekno ve elektronik müzik konusundaki denemeleri başarılı bulununca müzik üretimine başlamış, çoğu kişi gibi bende onu 20 yılı geçkin bir süre önce 1999 yılında çıkardığı "Play" albümü ile tanıdım ve sevdim. Farklı bir tarzı var ve "Porcelain". "Natural Blues". ve "Go" gibi parçaları dünya çapında şöhretine katkıda bulundu. Uzun süre sessiz kalan sanatçı 2021 yılında "Reprise" adlı yeni bir albüm çıkardı. Aslında albüm yeni ama parçalar eskiydi. Sevilen şarkılarını bu sefer akustik enstrümanlarla, Budapeşte Sanat Orkestrası eşliğinde ve çok sayıda ünlü vokalistin katkılarıyla sunuyordu. benim için herbiri ayrı güzel ve sanatçıyı bence sanatının doruğuna taşıyor, organik müzikle daha doğal, daha içten ve her zamankinden daha buruk geldi bana. Müzik zevk meselesidir, beğenirsiniz beğenmezsiniz, ama bu başlıkta yer almazsa olmaz benim için. Ben Youtube Music kullanıyorum, memnunum, bağlantıyı oradan verdim, ama albüm adıyla Youtube videoları da çıkıyor, Spotify'da da var. https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_ngK9UQReWwoZAbP_5X1NRSDsbMLghY2lo&feature=share Mart 28, 2023 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap