Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eQkES6qNG9o&feature=related 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 beyaz şov daki görüntüleri yokmuydu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ayhan Ayaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 ben eşimi dinliyorum şu anda 2 anahtarlığa 30 lira verilir mi diye bir şarkısı var remix yapıyor sürekli :) 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 beyaz şov daki görüntüleri yokmuydu uykumuz kaçmasın şimdi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 http://www.dailymotion.com/video/xptwho_lana-del-rey-blue-jeans_music?search_algo=1 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Sekitmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Güzel yorum.. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Şarkının hikayesi : Bir tren yolculuğu öncesi yerde satılan şapkalardan ister çocuk, alır baba,binilir trene.Tren hareket eder.Çocuğun başı dışardadır.Babası yapma, etme, şapka uçacak dese de çocuk aldırmaz.Baba çocuğun başından şapkayı kapıp, saklar arkasına. - Baba baba gitti şapka - E gider tabi oğlum dedim ben sana, - Ama baba yaaa.. - Eğer bundan sonra hep sözümü dinlersen ve söylediklerimi yaparsan, getiririm o şapkayı ben sana - Gerçekten mi, hadi baba - Dön arkanı o halde ve söz ver bana - Söz baba Çocuk arkasını döner, babası usulca koyar şapkayı başına.Sevinçten gözleri parlar çocuğun ve dönüp arkasını açık camdan fırlatıp atar şapkayı. - Hadi baba gene yap! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 FU*K YOU I WONT DO WHAT YOU TELL ME Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2xdlsu4sCaU&feature=related Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap