Engin Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Orjinal Bob Seger versiyonu Turn The Page.. http://www.youtube.com/watch?v=FaxjUUdGdH8 Bu da Metallica versiyonu Turn The Page.. Bence her ikisi de farklı bir tat veriyor. Ama Metallica versiyonu, orjinalinden daha iyi olan coverlar listelerinde çok yukarılardadır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 . Orhan Gencebay – Hatasız Kul Olmaz Hatasız kul olmaz, hatamla sev beni Dermansız dert olmaz, dermana sal beni Kaybettim kendimi, ne olur bul beni Yoruldum halim yok, sen gel de al beni. Feryada gücüm yok, feryatsız duy beni Sevenlerin aşkına, ne olur sev beni Sev beni… Bu feryat, bu hasret öldürür aşk beni Uzaktan olsa da, razıyım sev beni Razıyım sev beni… Ümitsiz yaşanmaz, sevmemek elde mi Can demek, sen demek, gelde gör bendemi Sözümde sitem var, kalptemi dildemi Tez elden haber ver, o gönlün eldemi Feryada gücüm yok, feryatsız duy beni Sevenlerin aşkına, ne olur sev beni Sev beni… 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 mecburi hizmet geldi aklıma sene 1993. Nasıl hızla geçiyor zaman ve tüm gücümüzle ölüme koşuyoruz. http://youtu.be/dmPUDaifH1A 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 . Orhan Gencebay – Hatasız Kul Olmaz Hatasız kul olmaz, hatamla sev beni Dermansız dert olmaz, dermana sal beni Kaybettim kendimi, ne olur bul beni Yoruldum halim yok, sen gel de al beni. Feryada gücüm yok, feryatsız duy beni Sevenlerin aşkına, ne olur sev beni Sev beni… Bu feryat, bu hasret öldürür aşk beni Uzaktan olsa da, razıyım sev beni Razıyım sev beni… Ümitsiz yaşanmaz, sevmemek elde mi Can demek, sen demek, gelde gör bendemi Sözümde sitem var, kalptemi dildemi Tez elden haber ver, o gönlün eldemi Feryada gücüm yok, feryatsız duy beni Sevenlerin aşkına, ne olur sev beni Sev beni… http://www.youtube.com/watch?v=O1cHIYL_ppA şu şarkının altyapısına bir bakın, mükemmel yaa..,introsunda jazz ezgileri bile var.. yanlış duymuyorsam saksafon ve trompet de var saz ekibinde.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 (düzenlendi) orhan gencebayın aslında en büyük tutkusunun hindistana özgü bir çalgı olan TAR olduğunu ve bazı parçalarında kullandığını biliyormuydunuz...pekim... 2.45 ten itibaren görebilirsiniz...hayatta kendine aldığı kişi işe büyük iskenderdir... Ağustos 31, 2012 Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 . Orhan Gencebay – Hatasız Kul Olmaz Hatasız kul olmaz, hatamla sev beni Dermansız dert olmaz, dermana sal beni Kaybettim kendimi, ne olur bul beni Yoruldum halim yok, sen gel de al beni. Feryada gücüm yok, feryatsız duy beni Sevenlerin aşkına, ne olur sev beni Sev beni… Bu feryat, bu hasret öldürür aşk beni Uzaktan olsa da, razıyım sev beni Razıyım sev beni… Ümitsiz yaşanmaz, sevmemek elde mi Can demek, sen demek, gelde gör bendemi Sözümde sitem var, kalptemi dildemi Tez elden haber ver, o gönlün eldemi Feryada gücüm yok, feryatsız duy beni Sevenlerin aşkına, ne olur sev beni Sev beni… şu şarkının altyapısına bir bakın, mükemmel yaa..,introsunda jazz ezgileri bile var.. yanlış duymuyorsam saksafon ve trompet de var saz ekibinde.. En iyi Orhan Gencebay şarkısı budur. Girişteki kanunu mozart bile yapamazdı hele ki sonradan nefesliler girer ki Rimsky-Korsakoff.. Sözlerdeki ve söyleyişte zaten çekilen acıyı hissedersiniz. Ciddiyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 :claps: :claps: :claps: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 hayat boyu dilimden çektiğim için en güzel şarkısı.... http://www.youtube.com/watch?v=fE2WA_Dq7HQ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 oy..oy..oy...sabahlar olmasın................ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Orhan Gencebay'ın müziği ciddi manada evrensel bir müzik. Sözleri arabesk olabilir ama müzik dehşet.. Kompozisyon harika.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 parasız günlerimin şarkısı..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 gündüz vakit büyüğü açtıracaksınız şimdi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Bize Paris de TRABZON http://www.youtube.com/watch?v=UxjAqq99Hqk&feature=related 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap