Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 şimdi ben lise zamanında eniştemin dükkanında ayakkabıcılık yapardı bende çıraklık yapardım...dükkanda kücük bir kasetcalar vardı şu kasedi elinizle koyup çıkarttığınız kapağı olmayan bir teyp ve orhan gencebay ve ferdi tayfurun kasetleri tüm gün dinlerdim...sonra eniştem aynı orhan gencebaya benzerdi...ve onun james bond canta şeklinde pikabı vardı ozamanki plakları dinlerdim...yani bir şarkısı var onun ismini bilmiyorum ama çok severdim...böyle işte...jazz mazz dinlemedik hep lennnnnnnnn...bakmayın apartman çocugu görüntüme içimde gecekondu ruhu taşıyom ben........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 offfffffff offffffffff bu şarkı da dinlenmezzzzzzzzzz mi............ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 offfffffff offffffffff bu şarkı da dinlenmezzzzzzzzzz mi............ http://www.youtube.com/watch?v=GZ9ffcxe2VE 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Ahanda açtık sonunda................. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 (düzenlendi) birde hülya koçyiğitle ŞOFÖR filmi vardır...kült bir filimdir...gırgır geçerler başrolde orhan gencebay hülya koçyiğit ve beyaz pardesü diye.... Ağustos 31, 2012 Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 hemde limonlu soda açtım bir iyi geldiki buz gibi anlatamam............ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ecT0MrrlqOE 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 aşk pınarı...........en güzel parçalarından biridir.......................girişi bile çok güzeldir... hele o aşk pınarı değil dert pınarıymış derkenki nağmesi o gırtlğına özgü cıkarttığı ses.... http://www.youtube.com/watch?v=MvlIrz-gpAI 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 ve bitirelim...YARABBİM LE... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iLHJzx49mAA Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Bunun orjinali ve adam gibisi şu oluyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Birde bu vardır çok severim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Daily Express'in verdiği Aşk Şarkılarını dinliyoruz..CD-1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap