Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bW3aBtsOi-s Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Bu ne güzel sözler, ne güzel müziktir.. http://www.youtube.com/watch?v=R48SvWQZEJ0 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 ! Ben bu versiyonu daha çok seviyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 (düzenlendi) Ekim 31, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 joytürk AKUSTİK Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Bu ne güzel sözler, ne güzel müziktir.. Müptelası oldum şarkının 9876. kez dinliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Müptelası oldum şarkının 9876. kez dinliyorum replay tuşu bozuldu di mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Gece Gece Sınav'a 7.5 saat kala Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Banko sky.fm açık bende, premium üye olarak onlarca kanalda tam zevkime uygun bir şeyler illa ki yakalıyorum ve ses kalitesi mükemmel... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Banko sky.fm açık bende, premium üye olarak onlarca kanalda tam zevkime uygun bir şeyler illa ki yakalıyorum ve ses kalitesi mükemmel... kaptım smooth lounge başladı bile.....teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap