Murat U. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Şu an kendimdem Beni Anla'yı dinliyorum. E buyrun siz de dinleyin http://ulucinarm.weebly.com/2/post/2013/01/beni-anla.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Şu an kafayı dinliyorum. Yahu ben de deniyorum ama kafa bir şey anlatmıyor, sıkılıyorum... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 (düzenlendi) Yahu ben de deniyorum ama kafa bir şey anlatmıyor, sıkılıyorum... Hocam o kadar milletle uğraştan sonra bu durum gayet normal.(Tereciye tere satar gibi ama iyi teşhis oldu ) Şubat 16, 2013 Nihat Abukan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Binbir karışık düşünce ile beni yormasındansa bir şey anlatmamasını istediğim anlar oluyor. Sözleri olan ama rap gibi çok hızlı ilerlemeyen, az çok anlamlı müzikler tercih etmeye çalışıyorum sakinleşene kadar Mesela: ya da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Keser Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Fransızca hep ilgimi çeken kibar bir dil olmuştur benim için şarkılarıda öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 http://youtu.be/pMePM9Q-bYk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 (düzenlendi) pioneer kaset deck imin bir gözü tutukluk yaptığı için epeydir kaset dinleyememiştim..geçen yaptım..aslında lastiklerinin değişmesi lazım..15 yaşını geçti..ve bende hala sapasağlam 15-25 yaşında kasetler var.. şimdi oturdum forumu gezerken dire straits in " brothers in arms" albümünü dinliyorum.. Şubat 22, 2013 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 pioneer kaset deck imin bir gözü tutukluk yaptığı için epeydir kaset dinleyememiştim..geçen yaptım..aslında lastiklerinin değişmesi lazım..15 yaşını geçti..ve bende hala sapasağlam 15-25 yaşında kasetler var.. şimdi oturdum forumu gezerken dire straits in " brothers in arms" albümünü dinliyorum.. Müzik gelsin o zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünal Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 athena bir araya gelemeyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Bu şarkıyı bakalım kaç Focus sever tanıyacak Yalnız ilk Focus'u takip edenler bulabilir Biliyorum diyenler beğensin eheh 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 http://youtu.be/8zl1a_ldhoQ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünal Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 kıraç derindekiler sevgilimmm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Ben yoğun bir günün ardından yine kafamı dinlemeye çalışıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 http://youtu.be/pR4hrA1r3eU Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap