E. Demir Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2017 iyi günler 2014 aracımın km 65000 de vites geçişlerinde her hangi bir problem olmamasına karşın debriyaj bazen takılı kalıyor sonra kendiliğinden veya ayağımla kaldırmak zorunda kalıyorum servise gittiğimde yapmıyor usta sıkıntı yok diyor 1. uzun yol gittiğimde takılı kalıyor ayağımla kaldırıyorum 2. durup pompalayınca uzun süre sıkıntı yapmıyor 3.sanki arabanın içi sıcak olunca dahada artıyor takılmalar sorun ne olabilir şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2017 Debriyaj üst merkezi değişecek . Eğer çözülmezse alt merkezde değişmesi gerekir Birde hidrolik sıvısını kontrol ediniz. Eksik ise tamamlayınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Beluk Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2017 iyi günler 2014 aracımın km 65000 de vites geçişlerinde her hangi bir problem olmamasına karşın debriyaj bazen takılı kalıyor sonra kendiliğinden v Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kağan Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2017 aynı sıkıntı arkadaşımın aracındada vardı uzun yolda oluyordu. debriyaj yağının geçtiği boru plastikmiş yağ ısınınca genleştiriyor sıkıntı o yüzden dediler. alt ve üst merkezi garantiden değiştirmişlerdi. sorun çözülmüştü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oguz K Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2019 12.12.2017 - 11:27 tarihinde, E. Demir yazdı: iyi günler 2014 aracımın km 65000 de vites geçişlerinde her hangi bir problem olmamasına karşın debriyaj bazen takılı kalıyor sonra kendiliğinden veya ayağımla kaldırmak zorunda kalıyorum servise gittiğimde yapmıyor usta sıkıntı yok diyor 1. uzun yol gittiğimde takılı kalıyor ayağımla kaldırıyorum 2. durup pompalayınca uzun süre sıkıntı yapmıyor 3.sanki arabanın içi sıcak olunca dahada artıyor takılmalar sorun ne olabilir şimdiden teşekkürler Aa --1 dakika sonra eklendi-- Aynı sorun bende de var siz nasıl çözmüştünüz acaba üzerınden zaman da geçmiş ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2019 Bir saat önce, Oguz K yazdı: Aa --1 dakika sonra eklendi-- Aynı sorun bende de var siz nasıl çözmüştünüz acaba üzerınden zaman da geçmiş ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
E. Demir
iyi günler 2014 aracımın km 65000 de vites geçişlerinde her hangi bir problem olmamasına karşın
debriyaj bazen takılı kalıyor sonra kendiliğinden veya ayağımla kaldırmak zorunda kalıyorum
servise gittiğimde yapmıyor usta sıkıntı yok diyor
1. uzun yol gittiğimde takılı kalıyor ayağımla kaldırıyorum
2. durup pompalayınca uzun süre sıkıntı yapmıyor
3.sanki arabanın içi sıcak olunca dahada artıyor takılmalar
sorun ne olabilir şimdiden teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap