Ercan Çelik Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2017 Herkese hayırlı geceler diliyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu forumda sizlerle olduğum için çok mutluyum çok güzel sıcak ve samimi bir ortam var. Daha yüzyüze tanışma imkanımız olmasa da şahsım adına sizlerle tanışmayı çok istiyorum. Karşılık beklemeden bilgi alışverişinin olması çok güzel. Neyse yazacak çok şey var ama daha fazla uzatmayayım Şimdi diyeceksiniz bu yine ne soracak acaba diye evet yine çekinerek birşey sormak tecrübeli arkadaşların tecrübesinden faydalanmak istiyorum. Başlıktan da anlaşılacağı üzere aracımın torku bana yeterli gelmiyo aracın performansını cüzi maliyetle nasıl arttırabilirim neler yapmam gerekir şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Biraz uzun oldu kusuruma bakmazsınız umarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 Cüzi maaliyet ne kadar mesela? Fark ettirecek bir şey için yazılım olabilir ancak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazılım işine şuan giremem malesef max 1000 tl civarı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 @servet Özkan ecoboostların efendisi yardımcı olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Insallah servet beyden bu konuda bir atak bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 25 dakika önce, Ercan Çelik yazdı: Yazılım işine şuan giremem malesef max 1000 tl civarı. Yazılım olmadan ne hayal ediyorsunuz? Kutu içi K&N hava filtresi ile 1-2 PS ve belli belirsiz bir çekiş artışı sağlarsınız. Özetle turbo beslemeli motorda yazılım olmadan bir yere varamazsınız. Yazılım konusunda da iki somut seçenek var: Doğrudan beyindeki yazılımı değiştirmek. Bu en güvenli ve etkili yöntem. Ancak garanti dışı kalma riski var. Ortalama 25-30 PS ve 50 Nm civarında tork kazandırır. Yazıldığı gibi @Servet Ö. ile görüşebilirsiniz veya Superchips temsilcisi BTG Maslak ile irtibata geçebilirsiniz. 1500 TL altında olacağını sanmam. Diğer seçenek beyindeki programı aldatan bir çip takmak. Bu kolay takılır sökülür olduğu için servise giderken çıkartılarak garantiyi bozma riskini düşürür ama tamamen yok etmez. Çok sağlıklı bir yöntem olmasa da yıllar içerisinde belli bir güvenlirlik kazandı gibi görünüyor, hatta yurt dışında bunu ekstra motor garantisi vererek satan kuruluşlar bile var. Beyanlara göre güç kazanımı 22-33 PS arasında, tork da 36-56. Daha da ekonomik sayılabilir. Burada. Bunlara itibar etmeyeceksiniz boşuna yazışmayalım. --1 dakika sonra eklendi-- 1 dakika önce, Ercan Çelik yazdı: Insallah servet beyden bu konuda bir atak bekliyorum Atağı siz yapın, ondan da cevap bekleyin. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 9 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Yazılım olmadan ne hayal ediyorsunuz? Kutu içi K&N hava filtresi ile 1-2 PS ve belli belirsiz bir çekiş artışı sağlarsınız. Özetle turbo beslemeli motorda yazılım olmadan bir yere varamazsınız. Yazılım konusunda da iki somut seçenek var: Doğrudan beyindeki yazılımı değiştirmek. Bu en güvenli ve etkili yöntem. Ancak garanti dışı kalma riski var. Ortalama 25-30 PS ve 50 Nm civarında tork kazandırır. Yazıldığı gibi @Servet Ö. ile görüşebilirsiniz veya Superchips temsilcisi BTG Maslak ile irtibata geçebilirsiniz. 1500 TL altında olacağını sanmam. Diğer seçenek beyindeki programı aldatan bir çip takmak. Bu kolay takılır sökülür olduğu için servise giderken çıkartılarak garantiyi bozma riskini düşürür ama tamamen yok etmez. Çok sağlıklı bir yöntem olmasa da yıllar içerisinde belli bir güvenlirlik kazandı gibi görünüyor, hatta yurt dışında bunu ekstra motor garantisi vererek satan kuruluşlar bile var. Beyanlara göre güç kazanımı 22-33 PS arasında, tork da 36-56. Daha da ekonomik sayılabilir. Burada. Bunlara itibar etmeyeceksiniz boşuna yazışmayalım. --1 dakika sonra eklendi-- Atağı siz yapın, ondan da cevap bekleyin. Cem bey öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Yazılım işini düşünmüyo değilim ama sağlam biryerde yaptırmak biraz pahalı olduğu için şuan giremiyorum ileride ne olur bilemem tabi sizlere danışmamdaki amaç yazılım harici mümkünse onu öğrenebilmek değilse şuan için yapacak pek birşey kalmıyo zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 (düzenlendi) @Doğan Kurban abiyede servet yapmıştı yazılımı onun aracıda 1.0 ecoboost görüşlerini yazar zaten gayet mutlu mesut Aralık 14, 2017 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 51 minutes ago, Ercan Çelik said: Insallah servet beyden bu konuda bir atak bekliyorum Nasil bir atak mesela? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 [emoji4] Nasil bir atak mesela?Sizin bu konuda iyi olduğunuzu bilmeyen yok sanırım bende çalışmalarınızı hayranlıkla takip ediyorum. Bu konuda nasıl bir çözüm önerirsiniz tek çözüm yazılım mı yoksa farklı birşeyler yapılabilir mi! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Sizin bu konuda iyi olduğunuzu bilmeyen yok sanırım bende çalışmalarınızı hayranlıkla takip ediyorum. Bu konuda nasıl bir çözüm önerirsiniz tek çözüm yazılım mı yoksa farklı birşeyler yapılabilir mi!Valla şuan yeniden yaptıracak olsam yazılımı direk Servet in peşine düşerdim. Bir de kn filtremi takar devam ederdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Valla şuan yeniden yaptıracak olsam yazılımı direk Servet in peşine düşerdim. Bir de kn filtremi takar devam ederdim. Doğan bey aracın öncesi ve sonrası ile ilgili izlenimleriniz hakkında kısa bilgi verebilirmisiniz sizin söyleyecekleriniz önem arz ediyo yaptırıp kullanan biri olarak ve Servet beyin tekliflerine de açığım aramızda mesafeler var nasıl olur orasını bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 4 hours ago, Ercan Çelik said: 4 hours ago, Servet Ö. said: Nasil bir atak mesela? Sizin bu konuda iyi olduğunuzu bilmeyen yok sanırım bende çalışmalarınızı hayranlıkla takip ediyorum. Bu konuda nasıl bir çözüm önerirsiniz tek çözüm yazılım mı yoksa farklı birşeyler yapılabilir mi! En hizli ve temiz cozum yazilim + filtre. Oneririm, agrisiz sizsiz, verilen paraya derger bir is. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 En hizli ve temiz cozum yazilim + filtre. Oneririm, agrisiz sizsiz, verilen paraya derger bir is.Peki böyle bir işin maliyeti ne olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 19 minutes ago, Ercan Çelik said: 33 minutes ago, Servet Ö. said: En hizli ve temiz cozum yazilim + filtre. Oneririm, agrisiz sizsiz, verilen paraya derger bir is. Peki böyle bir işin maliyeti ne olur. Yazilim SuperChipsde 1500 civari, ben yaparsam ayarlariz fiyati. 350-400 civari filtre. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap