Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazilim SuperChipsde 1500 civari, ben yaparsam ayarlariz fiyati. 350-400 civari filtre.Size yaptırmak istesem ben Istanbuldayım nasıl yapabiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 35 minutes ago, Ercan Çelik said: 51 minutes ago, Servet Ö. said: Yazilim SuperChipsde 1500 civari, ben yaparsam ayarlariz fiyati. 350-400 civari filtre. Size yaptırmak istesem ben Istanbuldayım nasıl yapabiliriz. Ankarada bu sira hava kirli ama insanlar misafirperver Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Ankarada bu sira hava kirli ama insanlar misafirperver [emoji4]Benim bu sıra oraya gitmem zor gibi eğer siz işiniz düşer de bu tarafa gelirseniz haberim olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Benim bu sıra oraya gitmem zor gibi eğer siz işiniz düşer de bu tarafa gelirseniz haberim olsun. Valla arabayı denemen lazım derim. Çok farklı bir arabaya geçiş yapıyorsun. Alt devirlerin cansızlığı gidiyor. Tork kendini hissettiriyor. Deneyen arkadaşlarımız var benim aracı. Servet, Mert , Cem abimiz , Hakan h. , Serdar Yaman. Onlar anlatsın bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Cem abimiz Ben kullandım. Hiç kıvırtmaya gerek yok: Köpek gibi gidiyor. 1.6 EB'u aratmaz. Nokta. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Ben kullandım. Hiç kıvırtmaya gerek yok: Köpek gibi gidiyor. 1.6 EB'u aratmaz. Nokta.O derece yani. Tabi Doğan beyin aracında yazılıma ilaveten K&N filtre ve sprint booster da var bunlar da olunca çok daha iyi oluyo tabi. Bu işi en kısa zamanda halletmem lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 O derece yani. Tabi Doğan beyin aracında yazılıma ilaveten K&N filtre ve sprint booster da var bunlar da olunca çok daha iyi oluyo tabi. Bu işi en kısa zamanda halletmem lazım.İstanbul buluşmasına gelebilseydim test ederdin. Sprint booster sadece gaz tepkimesini artırıyor. İlk önceliğin yazılım ve kn filtre olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: İstanbul buluşmasına gelebilseydim test ederdin. Sprint booster sadece gaz tepkimesini artırıyor. İlk önceliğin yazılım ve kn filtre olsun. Aynen çok iyi olurdu keşke gelebilseydiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selim.Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2019 Bende 1.0 ecoboost otomatik için düşünüyorum ama 6F15 şanzımanın maximum tork dayanımı nedir? Bilen varmı arkadaşlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap