Mesut ç Oluşturma zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 22, 2017 Sa malum hava soguk sabah ise gitmek icin arabayi calistirdim bi sere sonra bu uyari cikti arabayi yeni aldim ama bu ilk defa cikti nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 4 dakika önce, Mesut ç yazdı: hava soguk Cevabı içinde. Arabanız yeniymiş, kullanım kılavuzunu boş zamanınızda okumanız faydanıza olacaktır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mesut ç Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 araba yeni değilde ben arabaya yeniyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Araştırmayı sevmeyenler için cevap: Dış sıcaklık 0-4 derece arasındayken o ışık sarı yanar. 0 ve altındaysa kırmızı yanar. Yolun buzlu olabileceği uyarısıdr.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 1 dakika önce, Mesut ç yazdı: araba yeni değilde ben arabaya yeniyim Sizin yeni arabanız demek istedim. Her ikisinde de okumak faydalı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mesut ç Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 (düzenlendi) yardım için teşekkur ederim. --5 dakika sonra eklendi-- arastırmaya vaktım yok su anlık ama akşsam ilk işim kitapcıgı incelemek olucak tekrar tekrar tesekkur ederım Aralık 22, 2017 Mesut ç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Bir saat önce, Alperen G. yazdı: Araştırmayı sevmeyenler için cevap: Dış sıcaklık 0-4 derece arasındayken o ışık sarı yanar. 0 ve altındaysa kırmızı yanar. Yolun buzlu olabileceği uyarısıdr.. Eğer aracınıza güncelleme yaptırdıysanız kırmızı ışık artık yanmıyor. 4 derecede sarı yanmaya başlıyor. Benim göstergemdede daha önce 0-4 arası sarı , 0 ve altı kırmızı yanıyordu.Geçen sene serviste yapılan güncelleme sonrasında kırmızı ışık yanmıyor.Böyle bir özelliği neden kaldırırlar anlamış değilim.Çok sinir olmuştum o zamanlar Ama zamanla sadece sarıya alıştım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mesut ç Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 arabayı yeni aldım.benden önceki sahibi güncelleme yapıp yapmadığını bilmiyorum.zaten havalar böyle giderse yakında öğrenirim ama kırmızı yanmasını isterim eksi derecede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 3 saat önce, Alperen G. yazdı: 0 ve altındaysa kırmızı yanar. Bir soru da benden, gösterge eksi değerleri gösterirken bile sarı yanıyor benim o ışık. Önceden kırmızıya dönüyordu. Test ekranından kontrol ettim, kırmızı da yanıyor test ekranında ancak kullanırken kırmızıya dönmüyor. Nedendir ya da çözüm önerisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 1 dakika önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Bir soru da benden, gösterge eksi değerleri gösterirken bile sarı yanıyor benim o ışık. Önceden kırmızıya dönüyordu. Test ekranından kontrol ettim, kırmızı da yanıyor test ekranında ancak kullanırken kırmızıya dönmüyor. Nedendir ya da çözüm önerisi olan var mı? çözümü okumak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Artık focus’um olmadığından bilemiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Bizim burda hiç yanmıyor. Benim araba bozuk heralde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 6 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Bizim burda hiç yanmıyor. Benim araba bozuk heralde. Doğu Anadoluda da 6 ay sönmüyodur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 1 saat önce, Ozan Kar yazdı: çözümü okumak. nereyi okuyayım Ozan? --2 dakika sonra eklendi-- Güncellemeden sonra olduğu benim de aklıma geldi ama, güncelleme iyileştirme adına yapılır. Bu olan bir özelliği götürdüğünden mantıklı gelmedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 46 dakika önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: nereyi okuyayım Ozan? --2 dakika sonra eklendi-- Güncellemeden sonra olduğu benim de aklıma geldi ama, güncelleme iyileştirme adına yapılır. Bu olan bir özelliği götürdüğünden mantıklı gelmedi. Bu konuda dahil olmak üzere defalarca yazıldı forumda artık böyle olduğu. Arıza olmadığı. Ve yapacak bir şey olmadığı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Bence sarı olması kafi, buna ek ikinci kez "çok önemli" niteliğini taşıyan kırmızı rengin olması -bakın buralarda bile- "acaba nedir?" diye tedirgin ediyor insanları. Sadece, araştırmayı/okumayı seven insanlar kullanmıyor arabayı; anlık panikleri ortadan kaldırmak için iyi bir uyarı sistemine geçilmiş. Bence 7-70'e doğru olan bu şekli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mesut ç
Sa malum hava soguk sabah ise gitmek icin arabayi calistirdim bi sere sonra bu uyari cikti arabayi yeni aldim ama bu ilk defa cikti nedir?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 20 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap