Mesut ç Oluşturma zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 22, 2017 Sa malum hava soguk sabah ise gitmek icin arabayi calistirdim bi sere sonra bu uyari cikti arabayi yeni aldim ama bu ilk defa cikti nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 bu tür uyarıları kırmızı yapmak tehlikeli...Bakın benim güzel golf'üme, beyaz bir kar tanesi koymuş. 7 den 70'e herkes anlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Belli bir derecenin altına düşünce sıcaklık galiba 4 olması gerekli buzlanma tehlikesini uyarıyor sıkıntı yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mesut ç Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 teşekkur ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cankut Bulut Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Arkadaşlar konusu geçmişken bir soru sormak istiyorum. 3 ay evvel 2012 model 1.6 tdci 95 lik focus aldım. Güncelleme yapıldığını sanmıyorum. Yapıldığı takdirde ne gibi değişiklikler oluyor acaba? Ve bu işlem ücretli midir? Şimdiden tesekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 2 saat önce, Cankut Bulut yazdı: Arkadaşlar konusu geçmişken bir soru sormak istiyorum. 3 ay evvel 2012 model 1.6 tdci 95 lik focus aldım. Güncelleme yapıldığını sanmıyorum. Yapıldığı takdirde ne gibi değişiklikler oluyor acaba? Ve bu işlem ücretli midir? Şimdiden tesekkür ederim. Buyrunuz, bu vb kelimelerle çeşitli örnekleri görebilirsiniz. Eski başlıklarda değişiklikler de yazılmış olabilir. https://www.focusclubtr.com/search/?&q=yazılım güncelleme&sortby=newest Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mesut ç
Sa malum hava soguk sabah ise gitmek icin arabayi calistirdim bi sere sonra bu uyari cikti arabayi yeni aldim ama bu ilk defa cikti nedir?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 20 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap