Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Abiler Kardeşim aranıza yeni katıldım hepinizi selamlıyorum.
aracım 6. Ayında full donanım bir araç müzik sistemi ile başım dertte
sync 3 denilen bir sistemi var sony ses sistemi 1 ay öncesine kadar hiç bir problem yoktu bir gün seyahet halinde iken sağ kolon ve tizden sesler geldi kesilmeler oldu sonra ekran kendini ayarlarını sıfırlamaya başladı düZelttim sıfırladı servise gittim güncelleme yapacağız dediler ve yaptılar ve aracımı aldığım da inanılmaz berbat bir ses vardı bass yok tiz yok efekt yok teneke gibi bir ses var mono gibi ve şuan çözemiyolar sıkıntıyı
bu konuda bilgisi olan büyüğüm küçüğü yardımcı olabilirse çok memnun olurum
Soru
Volkan Akpunar
Abiler Kardeşim aranıza yeni katıldım hepinizi selamlıyorum.
aracım 6. Ayında full donanım bir araç müzik sistemi ile başım dertte
sync 3 denilen bir sistemi var sony ses sistemi 1 ay öncesine kadar hiç bir problem yoktu bir gün seyahet halinde iken sağ kolon ve tizden sesler geldi kesilmeler oldu sonra ekran kendini ayarlarını sıfırlamaya başladı düZelttim sıfırladı servise gittim güncelleme yapacağız dediler ve yaptılar ve aracımı aldığım da inanılmaz berbat bir ses vardı bass yok tiz yok efekt yok teneke gibi bir ses var mono gibi ve şuan çözemiyolar sıkıntıyı
bu konuda bilgisi olan büyüğüm küçüğü yardımcı olabilirse çok memnun olurum
şimdiden çok teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap