Kaan Çelebi Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2017 Aracımın farlarına led aldım ancak uzunlara takamadım daha önceden deneyimi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2017 H1 doğru, boy olarak mı sığmadı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2017 ne güzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağdaş Kolcuoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 h1 led takılır ama arkadan kapağı takılmaz. led'in kıcı kapaktan ileride olur çünkü. Buna razıysanız önce farın kapağını açın arkasından. sonra içinde bir soket vardır H1 ampülün arkasında, onu çıkarın. Daha sonra üstündeki teli, tırnağından kurtatıp çıkarın. Ampul zaten çıkacaktır. Daha sonra ledi, bu çıkarılış şekline uygun şekilde takacaksınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Kaan Çelebi
Aracımın farlarına led aldım ancak uzunlara takamadım daha önceden deneyimi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap