Cem Boneval Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2012 http://ekonomi.haberturk.com/otomotiv/haber/716928-kereste-13-i-galeri 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Bi karadenizli olarak bu tür icatların ve akla zarar fikirlerin bizim oralardan çıkması gurur verici birşeymi yoksa tam tersimi bilemiyorum muallaktayım yardım lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Bende kararsızım Bir trabzonlu olarak Yardım x2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Çok güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Gelişme herkesten farklı bakmayı becerebilen beyinler ister, bu farklı bakış her zaman doğru çözüme ulaşmasa bile değerlidir. Ben yöre insanına bu gözle bakıyorum. Yan, özetle :nazar: hak eder. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Gelişme herkesten farklı bakmayı becerebilen beyinler ister, bu farklı bakış her zaman doğru çözüme ulaşmasa bile değerlidir. Ben yöre insanına bu gözle bakıyorum. Yan, özetle :nazar: hak eder. Teşekkürler demeyi borç biliyorum Cem abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Araba anadol motoru taşıyor.keşke ön kavisli çamurluklara güzel bir far yapsaymış çoook daha güzel olurmuş:)Ama ne olursa olsun bu Karadenizli BABA YİĞİT i tebrik etmek gerek..İnsanımız isterse her şeyi yapabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap