Fatih S. Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2018 arkadaşlar merhaba,hiç hevesim olmasa da yapacak birşey bulamadığımdan aracıma sony 8'' veya sync3 (makyajlı kasalarda bulunan) multimedya dan takmak istiyorum.Yurt dışından almayı düşünüyorum ancak neyi alacağıma halen karar veremedim sizce hangisini almalıyım ve alırken neye dikkat edeyim malzeme ile ilgili liste yapabilecek arkadaş var mı.Yardım bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 (düzenlendi) Sync 3 al. Eğer beğenmezsen bendeki sync 2 yi söker sana veririm sendeki 3 ü alırım. ? sana yardımcı olacak olan sync uzmanı @Murat Kav. Ocak 1, 2018 Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 (düzenlendi) Çok kolay iş değil. Biraz araştırma ile 1000 dolar civarına yapılabilir gibi. Ekran, modül, klavye, ve tesisat gerek. Kesin listeyi @Semih O. ezbere verir Ocak 1, 2018 Murat Kav. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 işte listeyi bulsak halledecez ama işte bazıları sadece navigasyon satıyor bazıları komple tesisatla satıyor hangisini alsam diye kararsız kaldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 Zamanında bu ise girişmek için baya çaba harcadım ama parçaları almak ile iş bitmiyor. Montaj kısmı önemli ıyi bir elektrikçiniz yoksa önermem. Şema dahi okumayı bilmiyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 Sync 1 soketine girecek sök tak tesisat varsa focus cok kolay. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 şöyle söyleyeyim bu gün tanıştığım bir arkadaş yapabilecegini hiçbir şeyin imkansız olmadığını söyledi banada bu lazım dı malzeme konusunda kanadadan eksoz,allegrodan far almanyadan tampon getirmiş birisi olarak çok zor olmadığını düşünüyorum ama şimdi parça parça toplamaktansa komple gerekirse tesisatı ile almak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 10 dakika önce, Fatih S. yazdı: hiçbir şeyin imkansız olmadığını söyledi defalarca yapıldı zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 defalarca yapıldı zaten.Bingöl şartlarında bana gore imkansız birşey yapan eden de şöyle yaptık böyle oldu dediğini de görmedim söylemek istediğim gerçekten yardımcı olacak birisi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 (düzenlendi) Kabaca, Ekran, Sync modülü, radyo ünitesi, teyp çerçevesi ve tuş takımı, gps modülü, mikrofon, usb ve sd kart modulü, direksiyonda sesli komut düğmesi ve bunlara ait tesisat gerekecek. Bu tesisatların bazıları hali hazırda olana iave olacak, bir kısmı ise ya yeniden çekilecek ya da pinleri değiştirilecek. Komple tesisatı almak elde hazır kablo ve soketler olması açısından mantıklı, onun dışında araç üzerindeki tesisatı söküp, yenisini çekmek ve sabitlemek bana pek akıllıca gelmiyor. Çok emek ve zaman gerektirir. Şema okumayı biliyorsanız ne nerden alınacak, nereye gidecek bunlar yeterli. Liste derken de tek tek parça no istiyorsanız çok da gerek yok. Mk3 araçtan çıkma ekran, sync modulü, teyp çerçevesi ve tuşlar ve radyo ünitesi olacak. Zaten bunları set halinde satıyorlar genellikle. Mikrofon, gpsm çok mühim değil hemen hepsi uygun. Media kutusu ve direksiyon düğmeleri kalıyor zaten geriye. Bu mesela makyajlı kasa için. Ocak 1, 2018 Semih O. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 10 saat önce, Semih O. yazdı: Kabaca, Ekran, Sync modülü, radyo ünitesi, teyp çerçevesi ve tuş takımı, gps modülü, mikrofon, usb ve sd kart modulü, direksiyonda sesli komut düğmesi ve bunlara ait tesisat gerekecek. Bu tesisatların bazıları hali hazırda olana iave olacak, bir kısmı ise ya yeniden çekilecek ya da pinleri değiştirilecek. Komple tesisatı almak elde hazır kablo ve soketler olması açısından mantıklı, onun dışında araç üzerindeki tesisatı söküp, yenisini çekmek ve sabitlemek bana pek akıllıca gelmiyor. Çok emek ve zaman gerektirir. Şema okumayı biliyorsanız ne nerden alınacak, nereye gidecek bunlar yeterli. Liste derken de tek tek parça no istiyorsanız çok da gerek yok. Mk3 araçtan çıkma ekran, sync modulü, teyp çerçevesi ve tuşlar ve radyo ünitesi olacak. Zaten bunları set halinde satıyorlar genellikle. Mikrofon, gpsm çok mühim değil hemen hepsi uygun. Media kutusu ve direksiyon düğmeleri kalıyor zaten geriye. Bu mesela makyajlı kasa için. anlıyorum abi sağolasın da mesela normal focuslarda marka olarak SYNC yazıyor bazıları SONY ,ekran olarak ta iki çeşit mevcut hangisini almalıyım hangisi en iyisi.örneğin fotoğrafta iki adet ekran var ikisi de 8 inç ve ikisini de takılabilir deniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 anlıyorum abi sağolasın da mesela normal focuslarda marka olarak SYNC yazıyor bazıları SONY ,ekran olarak ta iki çeşit mevcut hangisini almalıyım hangisi en iyisi.örneğin fotoğrafta iki adet ekran var ikisi de 8 inç ve ikisini de takılabilir deniyor.Fotoğrafta üstte olan sync 3, alttaki 2. Sony olanlarda sadece tuşlar ve teyp farklı. Doğal olarak Sony'lerin ses kalitesi biraz daha iyi. Ancak hoparlör ve diğer bileşenler de araçlarda ona göre. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Bir saat önce, Semih O. yazdı: Bir saat önce, Fatih S. yazdı: anlıyorum abi sağolasın da mesela normal focuslarda marka olarak SYNC yazıyor bazıları SONY ,ekran olarak ta iki çeşit mevcut hangisini almalıyım hangisi en iyisi.örneğin fotoğrafta iki adet ekran var ikisi de 8 inç ve ikisini de takılabilir deniyor. Fotoğrafta üstte olan sync 3, alttaki 2. Sony olanlarda sadece tuşlar ve teyp farklı. Doğal olarak Sony'lerin ses kalitesi biraz daha iyi. Ancak hoparlör ve diğer bileşenler de araçlarda ona göre. o zaman son bir soru hepsi olur mu focus 3 2011 sytle plus araca . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 o zaman son bir soru hepsi olur mu focus 3 2011 sytle plus araca .Olmaması için bir neden yok. Sync 3 hatırlamıyorum mk3 için takan var mı ama sonuçta büyük ölçüde bağımsız sistemler. konfigürasyonla ilgili sıkıntı yaşamamak için benim tercihim mk3'de olan her ne ise onu takmak olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Bir saat önce, Semih O. yazdı: Olmaması için bir neden yok. Sync 3 hatırlamıyorum mk3 için takan var mı ama sonuçta büyük ölçüde bağımsız sistemler. konfigürasyonla ilgili sıkıntı yaşamamak için benim tercihim mk3'de olan her ne ise onu takmak olurdu. teşekkürler çok sağolun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap