Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 57 dakika önce, Semih O. yazdı: Olmaması için bir neden yok. Sync 3 hatırlamıyorum mk3 için takan var mı ama sonuçta büyük ölçüde bağımsız sistemler. konfigürasyonla ilgili sıkıntı yaşamamak için benim tercihim mk3'de olan her ne ise onu takmak olurdu. Amerikanyada takıyorlar. Olay sadece konfigürasyonu doğru yapmakta. Tesisatı detaylandırmış arkadaş .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 bana bir sync 3 ekran ve apim al navigasyon ve geri görüş kamerası açık olan sync 2 ekran+ apim +çerçeve +tuş takımı vereyim sana navigasyon açık +geri görüş kamerası açık sync 2 de 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Bir saat önce, Serkan Karakoca yazdı: bana bir sync 3 ekran ve apim al navigasyon ve geri görüş kamerası açık olan sync 2 ekran+ apim +çerçeve +tuş takımı vereyim sana navigasyon açık +geri görüş kamerası açık sync 2 de bana mı dediniz serkan bey bu söylediklerinizin fotoğrafı var mı int. baktım ikiside aynı şeye çıkıyor apim ile ekran farklı mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Sync 3 te ekran ve apim farklı fatih Ayrıyetten sync 3 navi açık olan apimde farklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Serkan Karakoca yazdı: Sync 3 te ekran ve apim farklı fatih Ayrıyetten sync 3 navi açık olan apimde farklı mesela bu mu?Navi sonradan açılmaz mı? https://www.ebay.com/itm/Ford-SYNC-3-APIM-Module-Screen-F150/222776339068?_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIM.MBE%26ao%3D2%26asc%3D41376%26meid%3D93a20a2326a940028608ddb0abf5c432%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26sd%3D222777595602&_trksid=p2047675.c100005.m1851 Ocak 2, 2018 Fatih S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Sync 3 te maalesef sonradan açılmıyor navigasyon apim modülü farklı hafıza yeterli gelmiyor normal sync 3 apimlerin Navigasyonlu olan farklı bir koda sahip murat kavuk abi daha iyi bilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 15 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Sync 3 te maalesef sonradan açılmıyor navigasyon apim modülü farklı hafıza yeterli gelmiyor normal sync 3 apimlerin Navigasyonlu olan farklı bir koda sahip murat kavuk abi daha iyi bilir Navili olan apim 32 gb hafızaya ve 2 gb ram'e sahip, Navisiz olan 8 Gb hafıza 1 Gb ram'e sahip. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 9 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Navili olan apim 32 gb hafızaya ve 2 gb ram'e sahip, Navisiz olan 8 Gb hafıza 1 Gb ram'e sahip. aynen doğrudur bunun içinde hafıza yeterli gelmiyor işte sync 3 navisizin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 21 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: aynen doğrudur bunun içinde hafıza yeterli gelmiyor işte sync 3 navisizin Usb üzerinden çalıştırmak için uğraşıyorum bakalım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Şimdi, Tuncay A. yazdı: Usb üzerinden çalıştırmak için uğraşıyorum bakalım. hadi bakalım olursa çok iyi başarılı olur ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 1 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: hadi bakalım olursa çok iyi başarılı olur ... Ruslar yapmıştı. Açılışta biraz yavaş oluyor, yüklenmesi gerekiyor. Ancak çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 17 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Ruslar yapmıştı. Açılışta biraz yavaş oluyor, yüklenmesi gerekiyor. Ancak çalışıyor. Evet, oda ram'dan kaynaklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 (düzenlendi) Aslında ram'leri de değiştirmek mümkün. Yapanlar var Ocak 2, 2018 Murat Kav. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 36 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Aslında ram'leri de değiştirmek mümkün. Yapanlar var Şöyle iyi bir iphone tamircisi bulsam, ram ve hafızayı değiştirticem, malzemeleride buldumda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 2 saat önce, Tuncay A. yazdı: Şöyle iyi bir iphone tamircisi bulsam, ram ve hafızayı değiştirticem, malzemeleride buldumda. iphone tamircisi olmasına gerek yok, onlar uğraşmak istemez sanki. Konya sokakta vardır büyük ihtimalle yapabilecek biri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap