Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 2 saat önce, Tuncay A. yazdı: Şöyle iyi bir iphone tamircisi bulsam, ram ve hafızayı değiştirticem, malzemeleride buldumda. Benim sync 3'e yapalım bir şeyler. İki kat fiyatına satarım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 9 saat önce, Fatih S. yazdı: anlıyorum abi sağolasın da mesela normal focuslarda marka olarak SYNC yazıyor bazıları SONY ,ekran olarak ta iki çeşit mevcut hangisini almalıyım hangisi en iyisi.örneğin fotoğrafta iki adet ekran var ikisi de 8 inç ve ikisini de takılabilir deniyor. üstteki ekranın aynısının sony olanını buldum bunların avrupa veya ingiliz,amerikan versiyonlarından birisini almamız fark ediyor mu yoksa sadece avrupa olanını mı almamız gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Resimde üstte olanı alırsan daha iyi olur ...Tanoto Akın Aktaş kendi aracına takmıştı. --3 dakika sonra eklendi-- 18 saat önce, Tuncay A. yazdı: Şöyle iyi bir iphone tamircisi bulsam, ram ve hafızayı değiştirticem, malzemeleride buldumda. Benim çok sağlam bir arkadaşım var kendisi iphone gözü kapalı açar toplar tamir eder zaten işi bu aşırı profesyonel bir telefon tamircisi tunalı kuğulu pasajı 2 . kat ilker abi selamımı iletirsen yardımcı olur ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 (düzenlendi) cicilerimiz de geldi. Mart 23, 2018 Fatih S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Varal Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2018 Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı; bende 2018 Focus titanyum var. Arabada sync 3 mevcut; ben usb üzerinden ekranda klip, film gibi dosyaları oynatmak istiyorum. Bir kaç deneme yaptım, video formatlarını değiştirdim ama olmadı. Görüntü çıkmadı. Ne yapmak gerekli? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2018 08.09.2018 - 12:01 tarihinde, Mehmet Varal yazdı: Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı; bende 2018 Focus titanyum var. Arabada sync 3 mevcut; ben usb üzerinden ekranda klip, film gibi dosyaları oynatmak istiyorum. Bir kaç deneme yaptım, video formatlarını değiştirdim ama olmadı. Görüntü çıkmadı. Ne yapmak gerekli? Basitçe yapamazsınız. Üreticiler sürüş güvenliği açısından bu tarz eylemlere izin vermezler. After market diye tabir edilen multimedya alacaksınız ya da uzun dolambaçlı yollar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Varal Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2018 16.09.2018 - 21:40 tarihinde, Semih O. yazdı: Basitçe yapamazsınız. Üreticiler sürüş güvenliği açısından bu tarz eylemlere izin vermezler. After market diye tabir edilen multimedya alacaksınız ya da uzun dolambaçlı yollar... Teşekkür ederim. Sağolun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atila Tekin Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2019 08.09.2018 - 12:01 tarihinde, Mehmet Varal yazdı: Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı; bende 2018 Focus titanyum var. Arabada sync 3 mevcut; ben usb üzerinden ekranda klip, film gibi dosyaları oynatmak istiyorum. Bir kaç deneme yaptım, video formatlarını değiştirdim ama olmadı. Görüntü çıkmadı. Ne yapmak gerekli? as built dosyalarını değiştirerek yapılabilir belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Ergen Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2019 Bu ürün satılan ve montaj yapılan yer var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2019 5 dakika önce, Zafer Ergen yazdı: Bu ürün satılan ve montaj yapılan yer var mı? Google? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap