Oğuz Kaya Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2018 (düzenlendi) Merhaba.. 1.) 2003 Focus 1.6 (Benzin/LPG) için hangi marka motor yağını kullanmalıyım ? 2.) Şuan "10-40" kullanıyorum bunu değiştirmeli miyim ? Yağ değişimine gideceğim tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.. Ocak 7, 2018 Oğuz Kaya tarafından düzenlendi Düzenli olması Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 İlk mesaja uygun yağ almanız yeterlidir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuz Kaya Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 15 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: İlk mesaja uygun yağ almanız yeterlidir. Öncelikle teşekkür ederim.. Konu da anladığım kadarıyla 5w-30 yağ kullanmam gerekiyor. Peki marka Castrol mu olacak ? (Bu konulara fazla hakim değilim kusura bakmayın.) "1999-2004 Focus MK1 Motor Yağı: Ford/Motorcraft Formula E 5W-30 eğer bulunamazsa 5W-30 viskozitesinde WSS-M2C913-A veya WSS-M2C912-A1 şartnamesine uygun yağlar kullanılabilir." Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 9 dakika önce, Oğuz Kaya yazdı: Konu da anladığım kadarıyla 5w-30 yağ kullanmam gerekiyor. Peki marka Castrol mu olacak ? (Bu konulara fazla hakim değilim kusura bakmayın.) Ya direkt olarak bunu "Ford/Motorcraft Formula E 5W-30" ya da "WSS-M2C913-A veya WSS-M2C912-A1" şartnamesine uygun herhangi bir marka olması yeterli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuz Kaya Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Ya direkt olarak bunu "Ford/Motorcraft Formula E 5W-30" ya da "WSS-M2C913-A veya WSS-M2C912-A1" şartnamesine uygun herhangi bir marka olması yeterli Şimdi anladım.. Çok teşekkür ederim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali_Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Mobil 1 3000 FE serisi 5w30 kullanabilirsiniz kış ayları için. Castrol magnatec de iyidir ama ben memnun kalmadığımı mobil 1 kullandıktan sonra anladım. Rölanti dalgalanması bitti diyebilirim, çekiş kuvvetlendi, motor sesi sanki bi tık arttı ama motorun rahatladığını hissediyorsunuz ve ford şartnamelerine uygun bir yağ. Kullandığım yağın tam adı bu mobil super 3000 x1 formula fe 5w30. Bu arada araba 240 bin km de. Bir de motul marka yağ öneriyorlar ama tercih sizin onu denemedim o yüzden bir fikir beyan edemiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 7 saat önce, Ali_Ünal yazdı: Mobil 1 3000 FE serisi 5w30 7 saat önce, Ali_Ünal yazdı: mobil super 3000 x1 formula fe 5w30 İkinci isim doğru. Mobil 1 serisinde Ford şartnamesi ile uyumlu yağ yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Bir saat önce, Cem Boneval yazdı: İkinci isim doğru. Mobil 1 serisinde Ford şartnamesi ile uyumlu yağ yok. İlkini ben eklemiştim Şuna istinaden sonra kalktığını fark ettim. https://www.mobil.com/Turkish-TR/Passenger-Vehicle-Lube/pds/GLXXMobil-Super-3000-Formula-FE-5W30 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuz Kaya Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 10 saat önce, Ali_Ünal yazdı: Mobil 1 3000 FE serisi 5w30 kullanabilirsiniz kış ayları için. Castrol magnatec de iyidir ama ben memnun kalmadığımı mobil 1 kullandıktan sonra anladım. Rölanti dalgalanması bitti diyebilirim, çekiş kuvvetlendi, motor sesi sanki bi tık arttı ama motorun rahatladığını hissediyorsunuz ve ford şartnamelerine uygun bir yağ. Kullandığım yağın tam adı bu mobil super 3000 x1 formula fe 5w30. Bu arada araba 240 bin km de. Bir de motul marka yağ öneriyorlar ama tercih sizin onu denemedim o yüzden bir fikir beyan edemiyorum Öneriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım.. --2 dakika sonra eklendi-- 3 saat önce, Cem Boneval yazdı: İkinci isim doğru. Mobil 1 serisinde Ford şartnamesi ile uyumlu yağ yok. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.. --3 dakika sonra eklendi-- Ben Motorcraft yağ nerde bulurum diye düşünüyordum ama sanırım "Mobil Super 3000 x1 Formula fe 5w30" yağ alacağım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Oğuz Kaya
Merhaba..
1.) 2003 Focus 1.6 (Benzin/LPG) için hangi marka motor yağını kullanmalıyım ?
2.) Şuan "10-40" kullanıyorum bunu değiştirmeli miyim ?
Yağ değişimine gideceğim tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler..
Oğuz Kaya tarafından düzenlendiDüzenli olması
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap