Ali Erhan Güven Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2018 Merhabalar, arkadaşlar ekranda görünen bir simge var o nedir bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. Sağ üst köşedeki simge. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Bende uğraşıyorum trafik işaretleri tanıma için Rus formunda da araştırdım ipma modülünü yapılandırma mız gerekli galiba değerleri buldum ancak daha ugrasmadim Paylaşır misiniz ben herhangi bir as bulilt kodu bulamadım. Menü de aktif ediyorum ancak 3 sn sonra tik işareti kalkıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Rus formunda buldum bunu --2 dakika sonra eklendi-- 10 dakika önce, Özer Aksu yazdı: 34 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: Bende uğraşıyorum trafik işaretleri tanıma için Rus formunda da araştırdım ipma modülünü yapılandırma mız gerekli galiba değerleri buldum ancak daha ugrasmadim Paylaşır misiniz ben herhangi bir as bulilt kodu bulamadım. Menü de aktif ediyorum ancak 3 sn sonra tik işareti kalkıyor. Galiba FORScan ile modül konfigürasyon değerlerine bu şekilde uygulanacak. Yapabilirseniz bilgi verirseniz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Not: Resim değil, fotoğraf. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 29 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: Rus formunda buldum bunu --2 dakika sonra eklendi-- Galiba FORScan ile modül konfigürasyon değerlerine bu şekilde uygulanacak. Yapabilirseniz bilgi verirseniz sevinirim hangi baytın neye karşılık geldiğini çözen yoksa ellemeyin. Geri görüş kameram hala çalışmıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 31 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: Rus formunda buldum bunu --2 dakika sonra eklendi-- Galiba FORScan ile modül konfigürasyon değerlerine bu şekilde uygulanacak. Yapabilirseniz bilgi verirseniz sevinirim İşe yaramıyor bunu yapmıştım. Modül yeniden programlanıp kalibrasyon yapılması gerekiyor. diğer türlü çalışmıyor Bendeki kodlar bu şekilde verdiğiniz kodlarla çoğu uyuşmuyor araç tekno paket, geri görüş kamera ve sony navigasyon var . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eser Ekinci Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Merhabalar. Bu başlık ile ilgili yeni konu açmaya gerek görmediğim için buraya sorayım. Profilimde belirttiğim 2012 model TDCI Titanyum aracımın ön camında yuvalar tam ama sensörler eksik galiba. Şerit takip vs. sensörleri aracımda yok ama eklenebilirmi? Nelerin değişmesi gerekir? maliyet ne kadar olur? Gerçi çok önemli değil ama bazen Afyon-Konya yolunda dalgınlık oluşması ihtimaline karşı fenada olmaz. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Erhan Güven
Merhabalar, arkadaşlar ekranda görünen bir simge var o nedir bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. Sağ üst köşedeki simge. Teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 21 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap