Doğan Kurban Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2018 Arkadaşlar Belirli zaman dilimi içindeki kampanya detayları fotodadır. İndirim kodunu kullanarak indiriminizi alabilirsiniz. İllegal hiçbir durum bulunmuyor. Şirketin bizlere tanıdığı bir hak bu. Bana verilen kod u sizlerle paylaşabiliyorum. Rahatca kullanın. --1 dakika sonra eklendi-- @Yakup Çağatay buraya açacaktım dimi yanlış olmadı. 5 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Nereye gitsek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Nereye gitsek Valla Anadolu jetin indirimli fiyatları bile pek bindirimli oluyor genelde 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 13 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Valla Anadolu jetin indirimli fiyatları bile pek bindirimli oluyor genelde Gel sen geeeel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Gel sen geeeel Artık hiç gelmem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 57 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: indiriminizi alabilirsiniz. ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 14 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Artık hiç gelmem Sen bi gelsene bişi deniycem ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Sen bi gelsene bişi deniycem ??? ben de geleyim mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Bir saat önce, Onur Sezgin yazdı: ben de geleyim mi? Sen git benim yerime Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 1 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Sen git benim yerime ama havaalanı yok bizde..nasıl gidicem? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 4 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: ama havaalanı yok bizde..nasıl gidicem? Balıkesir den? Nasiiiiii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Balıkesir den? Nasiiiiii edremitte var o da bize 100 km uzakta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Ha bu nedur? http://www.dhmi.gov.tr/havaalanlari.aspx?hv=16#.WlMtelFLfb0 --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Onur Sezgin yazdı: edremitte var o da bize 100 km uzakta Ne edek havaalanını sizin oraya mı taşıyak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 4 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Ha bu nedur? http://www.dhmi.gov.tr/havaalanlari.aspx?hv=16#.WlMtelFLfb0 --0 dakika sonra eklendi-- Ne edek havaalanını sizin oraya mı taşıyak havacılık sektöründesin bi çıtlatsana üst makamdakilere...havaalanı istiyoz biz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Şimdi, Onur Sezgin yazdı: havacılık sektöründesin bi çıtlatsana üst makamdakilere...havaalanı istiyoz biz Yok öyle olmaz o işler. Dhmi yapıyor havaalanlarının yer planını. Sen onlara söyle biz uçak gönderrik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap