Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Şimdi baktım da AYT-ESB indirim sonrası bile Pegasus'tan pahalı. İndirim sadece bilet fiyatında değil mi, vergi ve haraçlar sabit? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Şimdi, Cem Boneval yazdı: Şimdi baktım da AYT-ESB indirim sonrası bile Pegasus'tan pahalı. İndirim sadece bilet fiyatında değil mi, vergi ve haraçlar sabit? Aynen abi. harç ve vergi hariç. Ama ödeme sayfasında kodu girince indirim yansıyor. Görüntülemeyle ücret inmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 1 saat önce, Onur Sezgin yazdı: ama havaalanı yok bizde..nasıl gidicem? Zaten İzmir'den Yeşilköye uçuş da yokmuş. Pehh!! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Bana 26 ağustos-1 eylül arası indirim lazım. Bu işimi görmüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 6 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Bana 26 ağustos-1 eylül arası indirim lazım. Bu işimi görmüyor Ohooo hiç para kazanmayak biz o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Ne olur bi kıyak yapsanız Milim de kalmamış, bu yaz mecbur arabayla gidecez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2018 34 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Ne olur bi kıyak yapsanız Milim de kalmamış, bu yaz mecbur arabayla gidecez. Pahalı abi boşver. Bak ben de arabayla gidiyorum her yere. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2018 Bi güncel çekelim mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 10.01.2018 - 08:39 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Bi güncel çekelim mi? Kampanya süresinde uzatma var mı yoksa cuma günü sonlandı mı acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 23 saat önce, Aşkın K. yazdı: Kampanya süresinde uzatma var mı yoksa cuma günü sonlandı mı acaba? Bitti başkan süre maalesef. Ama kampanya dediğin nedir ki. Her an yapılabilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 37 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Bitti başkan süre maalesef. Ama kampanya dediğin nedir ki. Her an yapılabilir Sen indirim olursa haber ver müdür, malum sömestr tatili geliyor Samsun Ankara hattında kullanırız akrabalar ziyaretimize gelsin giye işten güçten biz gidemiyoruz onlar bari gelsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 10 saat önce, Aşkın K. yazdı: Sen indirim olursa haber ver müdür, malum sömestr tatili geliyor Samsun Ankara hattında kullanırız akrabalar ziyaretimize gelsin giye işten güçten biz gidemiyoruz onlar bari gelsin. Ara tatilde ucuz bilet bekleme bence. Hatta bilet bekleme bitmiştir. Arabana bin keyifle git gel derim ben.Ben olsam arabamla giderdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2018 @Doğan Kurban merhaba, Vakit de biraz geç olduğu için doğrudan konuya gireyim. Bir panel için eşimle Ankara'ya geliyoruz. Anadolu Jet ile 3 Mayıs 23.35 Ankara-Adana dönüşümüz var ve panel sonrası akşam olabildiğince geç alana geçmek istiyoruz. Cam kenarında bir koltuk için erken check in yapmak zorunda kalırsak bize vakit kalmıyor. Nasıl bir yol izleyelim? Senin torpilinle ayrıcalıklı bir durum oluşturabilir miyiz ya da? ☺ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2018 3 saat önce, Serkan Z. yazdı: @Doğan Kurban merhaba, Vakit de biraz geç olduğu için doğrudan konuya gireyim. Bir panel için eşimle Ankara'ya geliyoruz. Anadolu Jet ile 3 Mayıs 23.35 Ankara-Adana dönüşümüz var ve panel sonrası akşam olabildiğince geç alana geçmek istiyoruz. Cam kenarında bir koltuk için erken check in yapmak zorunda kalırsak bize vakit kalmıyor. Nasıl bir yol izleyelim? Senin torpilinle ayrıcalıklı bir durum oluşturabilir miyiz ya da? ☺ Erken checkinden kastınız havalimanına erken gitmek mi anlayamadım? Anadolujette online checkin sırasında koltuk (acil çıkış ilk bir kaç sıra hariç) seçebilirsiniz zaten. Yani 2 Mayıs 23:35te girerseniz atıyorum 10A 10Byi rahatça alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2018 (düzenlendi) 5 saat önce, Ozan Kar yazdı: Erken checkinden kastınız havalimanına erken gitmek mi Evet. Mayıs 1, 2018 Serkan Z. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap