Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2011 Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da veya herhangi bir şehirde elinde araç olan bayiileri biliyorsanız yazmanızı rica ediyoruz... Böylelikle bayii bayii aramaktan kurtulmuş oluruz Şuan ki alınan bilgilere göre; Ankara- Turoto da varmış araç.... İstanbul Şahsuvaroğlunda siyah bir titanium tdci HB var.. Beşiktaş Gerçek oto'da Titanium modeli mevcut. Atılgan KARTAL bayiisinde Titanium HB model var. Ankara ulus altınsoy da mavi tit dizel hb. var Ankara'daki Otokoç ve Başeroto Ford bayilerindede olduğu söyleniyor. istanbul üskürdar'da Nuray isimli bayii de Ecoboost Titanium mevcut Bandirma' da hb gri titanium 125 ps benzinli var. İzmir karşıyaka Arkas otomotiv. dizel titanium HB. Kahramanmaraş ford bayisinde mürekkep mavi hb 1.6 125hp titanyum HB İst. Otokoç Ataşehir de gece gri bir titanium HB var ıspartada sedan titanyum gri 125 benzinli Zonguldak kdz.ereğlide 125 bg kum gri titanyum mevcut Eskişehir de siyah sedan sergileniyor. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Kadıköy & Beşiktaş bayiileri tele bakmıyorlar sağolsunlar Atılgan KARTAL bayiisinde Titanium HB model var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Az önce ataşehir otokoç tan geldim 1 adet focus hb titanium dizel var ellerinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hector Priamson Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Ne renk otokoçtaki..Bir de titanium mu titaniumX mi? Xli olsun da gündüz farlarını da görelim görmüşken . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Titanium renk ise gece gri galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Şu an Ankara, İstanbul, İzmir dışında yoktur sanırım henüz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Titanium renk ise gece gri galiba ankara ulus altınsoy da mavi tit dizel hb. var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Liste güncel...İlk mesaja toplanacak diğer gelen bilgiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
barisozyurt Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 (düzenlendi) Başka bir forumda birisi Ankara'daki Otokoç ve Başeroto Ford bayilerini telefonla aradığını ve bu bayilerde Focus III'ün sergilenmeye başladığını öğrendiğini söyledi. Nisan 20, 2011 YSF tarafından düzenlendi Başka bir forum ismi yada linki vermek yasaktır. Saygılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Bugün ataşehir taraflarında işim vardı, otosan ı arayım dedim, yeni focus geldimi diye, tlfndaki şuan Türkiyedeki hiçbir bayide yok diye kesin konuşunca bende Ankarada var hatta renklerini bile söyleyebilirim dedim. Bunun üzerine yetkili ben tekrar size dönecem dedi ve kapattı. Bu arada ben işimi hallettim otokoçta aracı inceledim hop bi telefon arayan otosan, ankarada sizin belirttiğiniz bayideki araçlar tanıtım amaçlıymış satılmiyormuş deyince benimde tepem attı, siz ne biçim ithalatçısınız bu bayilere siz vermiyomusunuz bu araçları dedim ve bilerek istanbulda varmı araç dedim yok diyince birdaha sizden duyduğum hiçbirşeye inanmayacağım dedim otokoçta var gidin bakın dedim... Yani şuna gelicem, hani diyoruzya bugün bayi ile konuştum şöyle dedi böyle dedi, şu bilgiyi verdi YALAN yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Bugün ataşehir taraflarında işim vardı, otosan ı arayım dedim, yeni focus geldimi diye, tlfndaki şuan Türkiyedeki hiçbir bayide yok diye kesin konuşunca bende Ankarada var hatta renklerini bile söyleyebilirim dedim. Bunun üzerine yetkili ben tekrar size dönecem dedi ve kapattı. Bu arada ben işimi hallettim otokoçta aracı inceledim hop bi telefon arayan otosan, ankarada sizin belirttiğiniz bayideki araçlar tanıtım amaçlıymış satılmiyormuş deyince benimde tepem attı, siz ne biçim ithalatçısınız bu bayilere siz vermiyomusunuz bu araçları dedim ve bilerek istanbulda varmı araç dedim yok diyince birdaha sizden duyduğum hiçbirşeye inanmayacağım dedim otokoçta var gidin bakın dedim... Yani şuna gelicem, hani diyoruzya bugün bayi ile konuştum şöyle dedi böyle dedi, şu bilgiyi verdi YALAN yani Komedi valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 (düzenlendi) Başka bir forumda birisi Ankara'daki Otokoç ve Başeroto Ford bayilerini telefonla aradığını ve bu bayilerde Focus III'ün sergilenmeye başladığını öğrendiğini söyledi. burada da fazlasıyla konuştuk şu an ankarada her bayide var bende tek tek aradım.sedan sadece tu roto da var. başka forumlara gitmeye gerek yok. focusla ilgil herşeyi maşallah ilk burdan duyuyorum. arkadaşlar sağolsunlar. Nisan 20, 2011 YSF tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Bugün ataşehir taraflarında işim vardı, otosan ı arayım dedim, yeni focus geldimi diye, tlfndaki şuan Türkiyedeki hiçbir bayide yok diye kesin konuşunca bende Ankarada var hatta renklerini bile söyleyebilirim dedim. Bunun üzerine yetkili ben tekrar size dönecem dedi ve kapattı. Bu arada ben işimi hallettim otokoçta aracı inceledim hop bi telefon arayan otosan, ankarada sizin belirttiğiniz bayideki araçlar tanıtım amaçlıymış satılmiyormuş deyince benimde tepem attı, siz ne biçim ithalatçısınız bu bayilere siz vermiyomusunuz bu araçları dedim ve bilerek istanbulda varmı araç dedim yok diyince birdaha sizden duyduğum hiçbirşeye inanmayacağım dedim otokoçta var gidin bakın dedim... Yani şuna gelicem, hani diyoruzya bugün bayi ile konuştum şöyle dedi böyle dedi, şu bilgiyi verdi YALAN yani adamlar bayileri organize etmeden kara düzen iş yapmışlar benim dün gittiğim bayi satışlar başladı 15 mayıs teslim tarihi ve şu an 14 adet satıldı dedi. ve şuan ankarada her bayide var araç. istanbulda sıkıntı olmasıda ayrı bir komedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 burada da fazlasıyla konuştuk şu an ankarada her bayide var bende tek tek aradım.sedan sadece tu roto da var. donanımhabere gitmeye gerek yok. focusla ilgil herşeyi maşallah ilk burdan duyuyorum. arkadaşlar sağolsunlar. Teşekkürler teveccühünüz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Güncel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap