Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 İyi akla getirdin onu deneylim 15 km hız ile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 test sonucu yorumları sabırsızlıkla bekliyorum... özellikle ecoboost.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest aaabb Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Arkadaşlar yeni focus 1.6 125 beygir titanium sedan için fiyat alanınız var mı? Alanlar bana bir şekilde ulaşırsa çok memnun olurum. Teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Arkadaşlar yeni focus 1.6 125 beygir titanium sedan için fiyat alanınız var mı? Alanlar bana bir şekilde ulaşırsa çok memnun olurum. Teşekkürler... Kullanıcı adınız kurallara aykırı, sizi uyarmıştık..değişim talep etmediğiniz sürece üyeliğiniz silinecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2011 Arkadaşlar yeni focus 1.6 125 beygir titanium sedan için fiyat alanınız var mı? Alanlar bana bir şekilde ulaşırsa çok memnun olurum. Teşekkürler... Liste fiyatını toplayıp %2.5 inebilirsiniz. Suan icin Boyle verilebiliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Bugün sıkıntıdan bir bayiiye gittim. Şahsuvar-Maltepe Pazar günü test yapmıyoruz dediler ; ki öyle hep gıcık oluyorum.. F3'lerin hepsi satılmış..Titanium yoktu showroom'da..Ekim gibi yeni araçlar gelecek dedi..Fiyat bile veremem vs yaptı... Mini Stepne ile gelecekler Ekim gibi.. Saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 manisa dolu kıyamet gibi almak isteyenler buyursun......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Kastamonuda 2 tane var biri trend biri tit idi yanlıs hatırlamıyorsam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 burda da var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 izmirde de çok sayıda plakanın altı yeşil intercity yazan sedan gri focus var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 evet bende az önce burda bi tane gördüm aynen gri sedan.. plus paketti galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap