Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Trendde paketle bile ön park sensörü yok diye biliyorum ben. Sadece style ve titanium donanımda paket olarak var. Style de plus pakette, titaniumda ise park paketinde var ön park sensörü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Style demek istemistir arkadas. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Sanırım başka bi izahı olamaz zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 titanium x pakette arka park sensörü var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Titanium da Park pakette, hem ön hemde arka park sensörü var. x pakette yok. Style de ise pluse pakette var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Titanium da Park pakette, hem ön hemde arka park sensörü var. x pakette yok. Style de ise pluse pakette var. Titanyum da ve Titanyum X de Park paketi almazsanız arka-ön sensör yok.Style donanıma plus paket ekletirseniz sadece arka park sensörü var,ön park sensörü style plus pakette yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Paket ve donanım uzmanı rocker Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Paket ve donanım uzmanı rocker Süperimdir paket ve donanım işinde Örneğin aslında en hoşuma gideni Baz (Çıplak) donanımdır,herşey gaaayet net ve ortadadır...Ama paketli donanımda daha çok fonksiyon vardır,daha çok oynaşma! vardır "opsiyonlarla" Hatta o opsiyonlarla çok çeşitli "pozisyonlarda" aracı kullanmanız mümkündür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 İyi değilsin abicim sen :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Plus pakette otomatik park sistemi olduğu için doğal olarakda ön park sensörü olması lazım. Ben var diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 İyi değilsin abicim sen Aşkolsun Ogün,senin kalbin fesat..Ben sadece donanımdan bahsediyordum oysaki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Plus pakette otomatik park sistemi olduğu için doğal olarakda ön park sensörü olması lazım. Ben var diye biliyorum. Plus Pakette otomatik park sistemi standartta yok,sadece parayla alınabiliyor,otomatik park sensörünün içinde ön ve arka park sensörü var.. Titanyumda da öyle..Yani kısacası sensör istiyorsanız Style Plusta 1900 Titanyumda 800 TL ödemeniz lazım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Virajdan viraja apexleri kese kese yatarıp kaldırmak lazım yeni focusu Hard kullanmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Titanyum da ve Titanyum X de Park paketi almazsanız arka-ön sensör yok.Style donanıma plus paket ekletirseniz sadece arka park sensörü var,ön park sensörü style plus pakette yok... Bunu yanlış yazmışım.Düzeltmesi yukarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Mesajlarınızın altında DÜZELT butonu mevcut..Tıklayarak düzeltme yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap