İzzet Ç. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Aracı işlemler yetişirse yarın akşam yetişmez ise bir sonraki gün.. . fiyatta liste peşin fiyatından biraz aşağıya 0 faizli kredili anlaştım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Hayırlı olsun, tez zamanda araca kavuşmanız ve güzel günlerde, kazasız, cezasız kullanmanız dileğiyle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın. o biraz inşallah en az 4-5 bindir. Çünkü genelde o kadar hatta fazlası indirim yapıyorlar. - İki arabada da donanımsal olarak tam değil. Otosan ve Ford bir türlü bütün araba yapamıyor. Cmaxte LED gündüz farları ve aÇılabilir cam tavan yok . Bu devirde bu kadar para verilip LED DRL siz araba ya mı binilir oluyor insan. - Focusta da 17 jant yok, SONY yok. İkisi esasen farklı amaÇlar iÇin aynı araba . Focus tek Çocuk Cmax 2 Çocuk iÇin düşünülmüş. Bana sorarsanız default CmaxÇiydim ama bu kasanın tipinden hoşlanamadım gitti. Ben 2 oğlum olmasına rağmen focus alırım sanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İzzet Ç. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Ve aracı teslim aldim... Yorumlariniz icin tesekkurler... Artik bende burdayim.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Allah kaza bela vermesin hayırlı günlede kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsin inşallah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 (düzenlendi) Ve aracı teslim aldim... Yorumlariniz icin tesekkurler... Artik bende burdayim.... Burdayım demekle olmuyor... Güzelce fotoğraflayacağız. Eni konu inceleyeceğiz. Sevdiğimiz sevmediğimiz yanlarını bulacağız. Sonra bütün bunları kullanım keyfini bize de yaşatarak burada, yani "Arabam" başlığında paylaşacağız. Bu forum öyle bir forum. Yoksa forumdaş saymayız, ona göre Bu arada alırken sorsaydınız bari, manifold tıpası değişecek olanlardan mı diye... Şubat 22, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İzzet Ç. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 (düzenlendi) Corsayı çabuk unutacaksın eski bir corsa kullanıcısı olarak garanti ediyorum sana bunu Unuttum bile Şubat 22, 2012 İzzet Ç. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İzzet Ç. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 (düzenlendi) Burdayım demekle olmuyor... Güzelce fotoğraflayacağız. Eni konu inceleyeceğiz. Sevdiğimiz sevmediğimiz yanlarını bulacağız. Sonra bütün bunları kullanım keyfini bize de yaşatarak burada, yani "Arabam" başlığında paylaşacağız. Bu forum öyle bir forum. Yoksa forumdaş saymayız, ona göre Bu arada alırken sorsaydınız bari, manifold tıpası değişecek olanlardan mı diye... . Arac gec saatte teslim aldigimdan fotograflayamadim.. En gec hafta sonu bi resim galerisi olusturacagim... Forumdas olmaya kararliyim.. Şubat 22, 2012 İzzet Ç. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap