Doğukan İpekçi Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2018 Focus 1 aracıma açık hava filtresi taktırmak istiyorum performans artışı için bir beklentim yok ses olarak biraz değişiklik olmasını istiyorum filtre boğazının ölçüleri nedir? Önerebileceğiniz bir filtre var mı? KN ve green gibi markalar için bütçem biraz kısıtlı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 Otomatik MesajBu konu, Focus I > Ford Garajı > Mk1- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Mk1- Modifiye > Focus I > Ford Garajı > Mk1- Mekanik & Motor kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre ÇaLık Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2018 Kn marka güzel 35tl fiyatı tavsiye ederğm. Alt devirler canlandı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Kahraman Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2018 orjinal Aem kullanıyorum hiçbir filtrede bundaki sesi alamamıştım sesi duyan hasta oluyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap