Misafir Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2018 (düzenlendi) 4,5G Türk telekom hattı kullanan arkadaşlar için, Büyük harfle YILLAR yazıp 5555 gönderdikleri takdirde, 3 ay boyunca kullanmaları için bedava GB gelmektedir. Bana 3 ay için (6+6+6) total 18 GB geldi. Ocak 12, 2018 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Bir saat önce, Zafer Akbs yazdı: 4,5G Türk telekom hattı kullanan arkadaşlar için, Büyük harfle YILLAR yazıp 5555 gönderdikleri takdirde, 3 ay boyunca kullanmaları için bedava GB gelmektedir. Bana 3 boyunca (6+6+6) total 18 GB geldi. 6 yıldır nasıl dayandın sen bu kadar dandik bir operatöre Ben 11 aydır bunlardayım . Kontratım dolar dolmaz değiştireceğim. Babamlar alanya mahmutlarda oturuyor. Gittik oraya 4g yok. Evimde Voda ve Turkcell ful çekiyor. BUnda duvara yakınsan konuşamıyorsun. Bir ay mir ay , bana sadece 1 GB verdi. Haber verdiğin için eşekkürler Artık her gün arabada Google veya Yandex navigasyonu yapabileceğim, tv ve youtube izleyebileceğim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 10 dakika önce, H. Cenk yazdı: 6 yıldır nasıl dayandın sen bu kadar dandik bir operatöre Ben 11 aydır bunlardayım . Kontratım dolar dolmaz değiştireceğim. Babamlar alanya mahmutlarda oturuyor. Gittik oraya 4g yok. Evimde Voda ve Turkcell ful çekiyor. BUnda duvara yakınsan konuşamıyorsun. Bir ay mir ay , bana sadece 1 GB verdi. Haber verdiğin için eşekkürler Artık her gün arabada Google veya Yandex navigasyonu yapabileceğim, tv ve youtube izleyebileceğim Rica ederim Cenk abi, Evet son 1 yıl öncesine kadar problem olmuyodu ( telim 4,5g destekli değildi ve hattım 3g idi). Memlekette ilçeye 4km uzaklık var ilçede 4,5g verici var ama bizim sahildeki verici sanırım 4,5g değil bu nedenle bende bu yaz çok sıkıntı yaşadım. Kaldıki İst. İçinde bile sıkıntı çıkarttığı noktalar oluyo. Bende kontrat bitimini bekliyorum vodafone geçecem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Türk Telekomun intetnetide, 4,5G de, onların mantığıda, anlayışıda, hepsi.. Sınıfta kalır bişi demiyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 TT nin vereceği gb yi de... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 (düzenlendi) Ulen bu Türk telekom adam mı seçiyor. Fauralılara yok mu yoksa? 2 mesaj yolladım. İki farklı cevap yolladılar. Degerli musterimiz, isleminiz su anda gerceklestirilemiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz. Degerli musterimiz, hatali kisa kod gonderdiniz. Dogru kisa kod bilgisi icin turktelekom.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. B001 Ocak 12, 2018 Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 30 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Ulen bu Türk telekom adam mı seçiyor. Fauralılara yok mu yoksa? 2 mesaj yolladım. İki farklı cevap yolladılar. Degerli musterimiz, isleminiz su anda gerceklestirilemiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz. Degerli musterimiz, hatali kisa kod gonderdiniz. Dogru kisa kod bilgisi icin turktelekom.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. B001 Zafer abi faturalı faturasız farketmiyo. Ama hattın 4.5G değilse olmuyo. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Hat 4.5 G de ben 3G açıyorum. 4.5 G de şarj çok gidiya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Şimdi, Zafer Yusoğlu yazdı: Hat 4.5 G de ben 3G açıyorum. 4.5 G de şarj çok gidiya. Bende aynısını yapıyorum, birkaç defa daha dene olmazsa müşteri temsilcisini ara çözerler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 ? GB lar onların olsun. 6GB bitiremiyorum zaten. 2 ,3ay sonra kaçacam zaten Türk Telekom dan. Nalet firma. Göya yeni tarife öneriyorlar eskisinden daha pahalı. Yeni gelenlere ucuz eski müşterilere kazık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 5 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Yeni gelenlere ucuz eski müşterilere kazık. Aynen öyle ve hepsi böyle. 10 senedir Turkcell kullanıyordum geçen sene 10 kere indirim yapın geçeceğim dedim yoksa yapmadılar adam gibi fiyat -mevcut yıldaki gibi bile vermediler-. Bende seve seve vodafone'a geçtim. 12 ay dolunca hemen Turkcell'e. Madem mevcut müşteriyle oyun oynuyorlar, geçer dururum ben de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 3 saat önce, Teoman S. yazdı: Türk Telekomun intetnetide, 4,5G de, onların mantığıda, anlayışıda, hepsi.. Sınıfta kalır bişi demiyorum... Deme deme... Ben Turkcell harici kullanmadım o yüzden bir yorum yapamayacağım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Kampanya bitti, Şu an başvurana bir de utanmadan hatalı kod yolladinız diyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 36 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Deme deme... Ben Turkcell harici kullanmadım o yüzden bir yorum yapamayacağım ? Zenginlik nasıl bir duygu abi anlatsana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Evet kampanya bitti sanırım. 10gb yetmiyodu iyi oldu üç ay boyunca ekstra 18gb. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap