Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 16 dakika önce, Semih O. yazdı: Zenginlik nasıl bir duygu abi anlatsana ‘94 yılında 1400$ verince hissedilen duygu o işte ? Yoksa 1500 müydü, bak bir irkilme geldi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 95te 1100 dolar vermiştim. Siemens S4 + turkcell hat. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 16.04.1996 1$=0.73TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 16 dakika önce, H. Cenk yazdı: 95te 1100 dolar vermiştim. Siemens S4 + turkcell hat. O yılların kralı 5110 du ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 13 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: O yılların kralı 5110 du ? Motorola 7200 den sonra 2110 geldi, 5110 daha sonra ? --0 dakika sonra eklendi-- Maun 2110 almıştım takoz olanından. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Babam, Telsim+Motorola almıştı. O telefonların yeni kokusu güzeldi 1998'de patlamış. Yıl-Abone S. (Telsim) 1994-16.000 1995-97.200 1996-136.000 1997-345.590 1998-1.050.000 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2018 Ömrü bu sektörde geçen biri olarak yaklaşik 15 sene. Ne günlerdi be kendimi demekten alamiyorum güzel günlerde ilk ariel tedarjandan çikan philipsim akabinde ilk dükkani açarken sifir nokia 3210'mu ( ilk çiktigi zamanlar lüks kuga mondeo ayarinda ) sermaye yapip satmiştik. Ilk aşk denebilirdi doyamadan gitmişti.. Yakup un dediği gibi operatörler maalesef yeniye ucuz eskiye kazik.. çozumu yazmiş yakup yil doldumu geçiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 15 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bende seve seve vodafone'a geçtim Bende turkcellden vazgeçemiyorum, 2011 de vodafone kullandım şirket hattı olarak sözleşme bitince turkcell döndüm çekmiyor diye. turkcelle geçince konuşma kalitesi bile artmıştı yada banada öyle gelmişti, bi daha macera yaşamadım turkcell devam ettim vodafone iyimiydi çekim konusunda? mesela ben kullanırken çanakkale yolunda kaç kere çekmediği oluyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Şimdi, Olcay Sert yazdı: vodafone iyimiydi çekim konusunda? mesela ben kullanırken çanakkale yolunda kaç kere çekmediği oluyordu. Şu an hala Vodafone'dayım 6 ay daha var, Turkcell'e göre kötü bence İnternet hızında da Trkcel daha iyi, en azından günlük kullanımda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 18 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Şu an hala Vodafone'dayım 6 ay daha var, Turkcell'e göre kötü bence İnternet hızında da Trkcel daha iyi, en azından günlük kullanımda. geçen hanıma teklif etmişler 10gb net 1000dk her yöne 39 lira diye, baya bi aklıma takılmıştı. turkcelde kalmak en iyisiymiş, teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Kullandıklarım 7 Yıl Türkcell - Çok pahalı + iyi (tok satıcı) 2 Yıl Vodafone - Birazcık ucuz + iyi (Mütevazi ama kaliteli esnaf) 6 Yıl Türk telekom - Ucuz + yerine göre orta yerine göre vasat (kardeşler kundura) Performans olarak 1. Türkcell 2. Vodafone 3. Türk telekom Fiyat olarak 1. Türk telekom 2. Vodafone 3. Türkcell Bildiğim kadarıylada aynı numara ile 3 defa operatör değiştirme hakkın bulunuyor. 4.yılda son operatörde kalmak zorundasın yada numaranı tamamen değiştirecen. En iyi çare, bulunduğun operatörden memnunsan yıl dönümlerinde müşteri temsilcini arıyarak fiyat indirimi istemek, olmadı en son çare başka operatöre geçicem blöfünü yaparak birkaç gün sonra onların sizi aramasını beklemek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Bir saat önce, Zafer Akbs yazdı: Bildiğim kadarıylada aynı numara ile 3 defa operatör değiştirme hakkın bulunuyor. 4.yılda son operatörde kalmak zorundasın yada numaranı tamamen değiştirecen. bunu ilk defa duyuyorum. böyle bir şey olmaması lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Konu iki yönde evriliyor gibi. 1. Hangi GSM şirketi daha iyi ve 2. Antika telefonlarımız. Birincisine yönelik düşünceler: Bütün şirketler müşteriyi söğüşlemeyi ilke edinmiş, ama bunu en iyi hizmeti sağlayarak yapan Turkcell. İçi en boş olan Türktelekom, uluslararası kimliğine rağmen Vodafone hem hizmet sağlayıcı ile iletişim, hem de çekim alanı konularında hayal kırıklığı yaratıyor. Ayrıca internet kapasitesi nedense daha çabuk tükeniyor. 20 küsur yıllık Turkcell kullanıcısı olarak maalesef başkasına geçmeyi macera olarak görüyorum. Biri data dört hattım var, en yoğun kullandığım Platinum 10 GB, 1000 dak ve 1000 SMS, hediyesi 79 TL, pahalı mı evet, ama bir gün servis sorunu yaşamadım. İkincisine yönelik de farklı bir nostalji sunayım. 98 yılında 90.000.000 TL'ye (indirimli fiyat) ilk Türk yapımı telefonu almış ve 4 yıla yakın keyifle kullanmıştım: Aselsan 1919. Hem göreceli küçük hem de inanılmaz sağlamdı. Benden sonra bir altı yıl daha aile içinde kullanıldı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 19 dakika önce, okan ali yazdı: bunu ilk defa duyuyorum. böyle bir şey olmaması lazım Valla Telefoncu olduğun için sen daha iyi bilirsin benim bildiğim bu şekilde. Bir numaranın 3defa operatör değiştirme hakkı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Yönetmelik verelim bilgi kirliliği olmasın: - Bir sınır göremedim. http://www.nts.gov.tr/files/numara_tasima_yonetmelik.pdf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap