Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 15 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: ‘94 yılında 1400$ verince hissedilen duygu o işte ? ilk telefonumu ericcsssonnn 768 olmuştu, yanılmıyorsam 1998 yılıydı. telefonu 85 milyona almıştık turkcell hattınıda 40 milyon liraya. döviz kaç liraydı bilmiyorum. ama sağolsun ordaki arkadaş hat için benim adıma başvuru yapmış; yaşım 18den küçük olduğu için 1 ay oyuncak telefonla dolaşmıştım. sonrasında babamın adına almıştık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Yönetmelik verelim bilgi kirliliği olmasın: - Bir sınır göremedim. http://www.nts.gov.tr/files/numara_tasima_yonetmelik.pdf Evet bi limit yok. istediğin kadar geçebiliyorsun. Sadece bazen aynı içinde geçersen operatör ucuz tarifeyi vermemek için direnebiliyor sıfırdan yeni sim kart alınca 3 ay geçiş yapamıyorsun bu kesin bilgi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2018 Avea bu kampanyayı yeniden açtı. Bizim küçüğün hattına 3x2 GB hediye geldi. Ben de çocuğa "Karnen için tebrik ederim, aferin, sana karne hediyesi olarak 3 ay boyunca ayda 2 GB fazladan internet yükledim , artık 6 yerine 8 GB internetin oldu" dedim pek bir sevindi gariban (adam 6 GB ı 10-15 günde bitiriyor).. Ulan ne kötü babayım Aveanın enayiliği devam ediyor tabii ki. Eşimin Desire 816sı 4G .. Hatta avea o hatta ve telefona 4G internet veriyor fakat kampanya SMSi atınca telefonunuz 4,5Gye uyumlu değildir. Bu kampanya 4,5G telefonlara özeldir diyor.. Hakkaten enteresan bir firma bu AVEA.. 1 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2018 Bizede dedi ama naptık? Hattı diğer tele takıp yokladık ve beleş geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2018 4 saat önce, H. Cenk yazdı: Avea bu kampanyayı yeniden açtı. Bizim küçüğün hattına 3x2 GB hediye geldi. Ben de çocuğa "Karnen için tebrik ederim, aferin, sana karne hediyesi olarak 3 ay boyunca ayda 2 GB fazladan internet yükledim , artık 6 yerine 8 GB internetin oldu" dedim pek bir sevindi gariban (adam 6 GB ı 10-15 günde bitiriyor).. Ulan ne kötü babayım Aveanın enayiliği devam ediyor tabii ki. Eşimin Desire 816sı 4G .. Hatta avea o hatta ve telefona 4G internet veriyor fakat kampanya SMSi atınca telefonunuz 4,5Gye uyumlu değildir. Bu kampanya 4,5G telefonlara özeldir diyor.. Hakkaten enteresan bir firma bu AVEA.. Çocuğu neden kandırdın çok ayıp? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap