Mahmut Karadağ Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2018 Öncelikle herkese merhaba... Daha önce birkaç kez konu açılmış fakat herkes yapılabilir mi diye sormuş. Bende bu konuyu araştırıyorken aklıma bunu anca ruslar yapmıştır fikri geldi translate sağolsun biraz araştırdığımda gerçekten yapıldığını gördüm. bknz:http://mobile.ffclub.ru/topic/256261/ Gerekli parçaları ve elektrik şemalarını paylaşmışlar. Şimdi konuyu açmamdaki amaç hem bunu araştıran arkadaşlara bir kaynak daha sunabilmek hemde bunun yapılabilirliğini maliyet emek v.s. yönlerden sizlerle istişare etmek... (İlk kez konu açıyorum ben genelde okuyan kısımdayım yanlış varsa affola) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öztunç Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 Bunu daha önceden bir arkadaş yapmıştı. Ford focus 2,0 tdci 6 ileri mk 2 kasa aracın klimasını otomatiğe çevirmişti. Hemen , hemen borular hariç klima kazanından tutunda bir çok parça değişiyor . Maliyeti tam hatırlamıyorum fakat sadece elektronik kontrol ünitesini çıkması günümüzde 350 tl gibi bir rakam. Tahmini en az 2000 tl gibi rakamlara mal olur ama çıkma parçalar ile diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut Karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2018 Mk 2 de manuel klimada telli sistem mk3 te motorlu sistem var diye biliyorum ben 2000 tl bi klima için çok fazla daha uygun olursa bi nebze mantıklı olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap