Osman Türkol Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2018 Sonunda ilk uygulamamı yaptım arkadaşlar. Ford, bildiğiniz gibi 2017 model Kuga style paketlere geri görüş park kamerası koymak zor gelmiş olsa gerek ben yapayım dedim ve yaptım. Parçaları toplamak biraz zaman aldı. Bu parçalar Monitör 5 inç ($20), kamera plakalık aydınlatma ışığına özel ($15), wi-fi lli görüntü aktarma ($15), Tek butonlu uzaktan kumanda sistemi ($10), Mönitör standı (200 TL), Kaplaması (70 TL) ve Elektrik işçiliği (150 TL) gibi bir meblağa mal oldu. İlk önce geri vitese taktığımda öndeki monitöre enerji gelmesi için tek butonlu kumandanın pil yatağını iptal edip kablo ile 12 volt bağlantısı yaptım Daha sonra butonun ayaklarına köprü attım ve enerji geldiğinde öndeki möitörün bağlı olduğu alıcı kutusuna sinyal göndererek enerji gelsin diye o işi yaptım. Ardından monitör için Modelci Şuayip Karaman'a arkadaşım olur ağaçtan stand yaptırdım kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ederim ve sonra standı döşemecide kaplattım. Daha sonra wi-fi görüntü kablosunu standın arkasına sıcak silikonla yapıştırdım. Sıra elektrikçiye gidip sistemi bağlatmaya geldi. Bana göre Bursa'nın en iyi ve becerikli Oto elektrikçisi olan Recep Ceylana gidip sitemi bağlamaya başladık tabi bende çıraklık yaptım. Bu arada Recep e de çok teşekkür ederim. Daha öncede Focus'a bağlamıştık. Sökülmesi gereken yerleri gayet dikkatli bir biçimde söktü ve taktı. Monitörü de yerine akrilik bant ile yapıştırdık. Ve sistem çalıştı. Artık Ford düşünsün. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Osman ilk uygulaman hayırlı olsun, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 7 dakika önce, Bekir B. yazdı: Osman ilk uygulaman hayırlı olsun, Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Hayirli olsun,keske orj.4.2" k Ekrana yapsaydınız, maaliyetide az olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Maliyeti daha fazla oluyodu böyle daha uygun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Hayirli olsun osman abi eline sağlik.. Kamera güzel olmuş fordun orjinal ekranli park sensörüde kamerali sistemi hiç aratmiyordu,stabil çalişiyordu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Osman, eline sağlık... Sync3 yapmalı ilerleyen zamanda haberin olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2018 14 dakika önce, okan ali yazdı: Hayirli olsun osman abi eline sağlik.. Kamera güzel olmuş fordun orjinal ekranli park sensörüde kamerali sistemi hiç aratmiyordu,stabil çalişiyordu Arkamı garantiye alayım dedim. Focustan alışkanlık vardı --1 dakika sonra eklendi-- 10 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Osman, eline sağlık... Sync3 yapmalı ilerleyen zamanda haberin olsun. Uzun bir süre böyle gideriz sonrasına bakarız artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 Osman abi hayırlı olsun, keyifli kullan inşallah... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 Güle güle kullan abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 (düzenlendi) 11 saat önce, Tuncay A. yazdı: Hayirli olsun,keske orj.4.2" k Ekrana yapsaydınız, maaliyetide az olurdu. Bir kaç konu var yaptım dediğiniz. Anlatın bencede herkes faydalansın. Başta bende öğrenmiş olurum. Ocak 14, 2018 Teoman S. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 1 saat önce, Mustafa Uysal yazdı: Osman abi hayırlı olsun, keyifli kullan inşallah... 55 dakika önce, Semih O. yazdı: Güle güle kullan abi. Teşekkürler arkadaşlar kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum işte daha düzgün bir video eklerim sonra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 53 dakika önce, Teoman S. yazdı: Bir kaç konu var yaptım dediğiniz. Anlatın bencede herkes faydalansın. Başta bende öğrenmiş olurum. Kamera konusunda @Serkan Karakoca anlatimina gore yapılıyor. Bende o anlatımı servise gosterip yaptirdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ha. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 Bagaj kapağı iç döşemesini nasıl söktünüz? bende kayıt kamerası takmak için sökmeye çalışmıştım sökemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 1 saat önce, Emrah Ha. yazdı: Bagaj kapağı iç döşemesini nasıl söktünüz? bende kayıt kamerası takmak için sökmeye çalışmıştım sökemedim. Hiç yapmadığınız bir iş ise çok dikkatli olun yoksa klipsleri kırılabiliyor bir çok klips var tutan tutma yerinde iki vida sonrası hep klips Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap