Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 (düzenlendi) 16 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: kısaca apim modülü kolçak arası apime modülden giren 54 pinli soketi kast ettim öyle daha basit olur benim düşüncem hemde daha orjinal olur.kes biç ekle çıkar uğraşmazsın anladım serkan bey fotoğrafı var mı söylediğiniz parçanın birde bu soket sokete geçen bir parça mı yoksa keserek mi çıkarılacak.Bu parçadan mı bahsediyorsunuz Ocak 15, 2018 Fatih S. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 birisi bu senin gönderdiğin resim ... resimleri bulursam yüklerim ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: birisi bu senin gönderdiğin resim ... resimleri bulursam yüklerim ... tamam çok sağ olun malzeme gönderecek arkadaş nasıl bir şey olduğunu anlamadı fotoğraf olursa ona bakıp yollar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2018 nerde kalmıştık ; 54 pinli soketi ara ara bulamadım bende mk3 e ait komple göğüs tesisatı aldım.Bağlantı ile ilgili halen daha net bir şemaya ulaşabilmiş değilim.Tan oto da daha önce kendi aracına takmış olan akın bey ile iletişim halindeyim ama telefonla çok zor olacağını söylese de tam olarak sistemi kurmadan vazgeçmiş değilim.Bu arada akın bey sync 2 modülü olmadan benim araçta olan klasik BT ile bağlantıyı yaptığını söyledi.Tek ihtiyacımız olan apim modülüne takılan 54 pinli soketin benim aracın üzerinde bulunan soket ile bağlantıyı sağlamak.Yani şu anda her şey var ama hiçbir şey yok gibi bağlantı ile ilgili veya daha önce bu türde bir bağlantı yapmış arkadaşın yardımına ihtiyacım var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gül Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2018 Üzerinden epey bi geçmiş ama merak ettim fatih hocam ne yaptınız montaj işini halledebildinizmi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2018 01.12.2018 - 03:27 tarihinde, Ercan Gül yazdı: Üzerinden epey bi geçmiş ama merak ettim fatih hocam ne yaptınız montaj işini halledebildinizmi maalesef montaj yaptıramadım,bayaa meşakkatli işmiş.Sattım İzmir'de muzaffer bey montajını yaptı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Durmuş Bozkara Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2019 Montajı yapabildiniz mi yaptıysanız kime yaptırdınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2019 9 saat önce, Durmuş Bozkara yazdı: Montajı yapabildiniz mi yaptıysanız kime yaptırdınız istanbul ankara izmir antalya montaj konusunda yardımcı olurum ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atila Tekin Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2019 Ankara'da ben de montaj konusunda yardımcı olurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Can Güldalı Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 (düzenlendi) 4 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bu katagorideki önerilen ürünlere vs baktınız mı? Daha iyisi derken hangi beklentiler için ve ücret? Bunlar olursa işe yarar cevap gelebilir ? şunu yapan bi abi var dı orjinal sync nasıl temin etmişti acaba 2012 için Haziran 9, 2019 Eren Can Güldalı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 1 dakika önce, Eren Can Güldalı yazdı: şunu yapan bi abi var dı orjinal sync nasıl temin etmişti acaba 2012 için Şuna benzeyen şeyi yapan birçok kişi var, herkesin temin merkezi ayrı ben olsam online aratırdım. Siteyi gezmek, ürünü bulmak ve yapana sormak lazım özetle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Can Güldalı Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Şuna benzeyen şeyi yapan birçok kişi var, herkesin temin merkezi ayrı ben olsam online aratırdım. Siteyi gezmek, ürünü bulmak ve yapana sormak lazım özetle. internetten maalesef hep çin malı tabletler buldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 2 dakika önce, Eren Can Güldalı yazdı: internetten maalesef hep çin malı tabletler buldum Mesajları daha alakalı yere taşıdım, bu ve benzeri konulardan parça numalarına bakabilirsin. SYNC 2 veya SYNC 3 her ne ise aradığın bu kelimeler ile aratabilirsin. OEM gibi şeyleri yanına ekleyerek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Berk Kaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2019 13.02.2019 - 12:35 tarihinde, Atila Tekin yazdı: Ankara'da ben de montaj konusunda yardımcı olurum Hocam 2015 style araç için size ulaşmak istiyorum, özel mesaj gönderemiyorum benimle iletişime geçer misiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap