Emre Şener Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2018 Selamün aleyküm. aracımda yaklasık 1 aydır uğultu şeklinde ses vardı. kaç kişiye baktırdıysam kesin net birşey söyleyemediler. şundan olabilir bundan olabilir diyen ustanın ağzıyla hayatta elletmem arabama. aracım 104.000 km de. benden önceki sahibi değiştirdim dediyse de benim içim rahat etmedi ve triger işine giriştim triger kayışı, davirdaim, v kayışı, bilyeler, motor yağı, hava-yağ-polen filtresi, antifiriz falan derken epey bi girmiş oldum usta triger ile uğraşırken bi baktı ki krank kasnağında boşluk var. ( kapalı tip kasnak) sesin nereden geldiğini testpit etmiş olduk. onu da değiştirdik. malzeme ücreti 700 tl ( tüm parçalar orjinal) işçilik 300 tl toplam 1000 tl tuttu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 Nasıl bir sesti? Trigier kayışını değiştirdikten sonra benim arabamda da bir ses gelmeye başladı. Ancak kalorifer motoruyla mı alakalı bilemiyorum. Sanki bir kasnak sürtmemesi gereken bir yere sürtüyormuş gibi bir ses. Arada da kesiliyor. Krank kasnağındaki boşluğun bu sesi çıkartabileceğini düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Şener Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 yotube'a focus krank sesi yazdığınızda video çıkıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Emre Şener
Selamün aleyküm.
aracımda yaklasık 1 aydır uğultu şeklinde ses vardı. kaç kişiye baktırdıysam kesin net birşey söyleyemediler.
şundan olabilir bundan olabilir diyen ustanın ağzıyla hayatta elletmem arabama.
aracım 104.000 km de. benden önceki sahibi değiştirdim dediyse de benim içim rahat etmedi ve triger işine giriştim
triger kayışı, davirdaim, v kayışı, bilyeler, motor yağı, hava-yağ-polen filtresi, antifiriz falan derken epey bi girmiş oldum
usta triger ile uğraşırken bi baktı ki krank kasnağında boşluk var. ( kapalı tip kasnak)
sesin nereden geldiğini testpit etmiş olduk. onu da değiştirdik.
malzeme ücreti 700 tl ( tüm parçalar orjinal)
işçilik 300 tl
toplam 1000 tl tuttu.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap