Hasan akgun Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2018 Arkadaşlar babamda focus 2009 sedan var araba kitli park halinde gece 4 CAM açılmış sağolsun komşu uyardı böyle bir durum yaşadınız mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 Donanım nedir? Profilde de yazmamışsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan akgun Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 11 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Donanım nedir? Profilde de yazmamışsınız. 2009 1.6 Ti-vct 1.6 115 ps trend Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 Titanium olsaydı kumandadan basılmış olabilir diyecektim. Eski konularda arama yapabilirsin bu tür şikayetler yazanlar vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Titanium olsaydı kumandadan basılmış olabilir diyecektim. Eski konularda arama yapabilirsin bu tür şikayetler yazanlar vardı. 2006 trend focus'umda global açma kapama mevcut. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2018 58 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: 2006 trend focus'umda global açma kapama mevcut. Teşekkürler. Sadece Comfort donanımda yokmuş O halde bundan olabilir, @Hasan akgun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan akgun Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 14 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Teşekkürler. Sadece Comfort donanımda yokmuş O halde bundan olabilir, @Hasan akgun Yani anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 1 dakika önce, Hasan akgun yazdı: Yani anlamadım Kumandadan basılmış olabilir, açma tuşuna iki kez basarsanız (ikincisi uzun) camlar açılır. Kapatma aynı şekilde kapatır. Bunu yanlışlıkla biri yapmış olabilir evden vs. Takip edin bir daha olursa servise uğrayın belki elektronik arıza vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan akgun Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Kumandadan basılmış olabilir, açma tuşuna iki kez basarsanız (ikincisi uzun) camlar açılır. Kapatma aynı şekilde kapatır. Bunu yanlışlıkla biri yapmış olabilir evden vs. Takip edin bir daha olursa servise uğrayın belki elektronik arıza vardır. Anladım teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Hasan akgun
Arkadaşlar babamda focus 2009 sedan var araba kitli park halinde gece 4 CAM açılmış sağolsun komşu uyardı böyle bir durum yaşadınız mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap