Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 2 dakika önce, Alperen G. yazdı: Limitli bir kalemle noktayı koydum. Ben bilirim bu limiti... Bir önceki sayfaya geç ve oku kendi yazdıklarını Ben boşuna direnmedim, bu başlık açılmasın diye. Yok ettiniz lan ben, gırtlağıma kadar kalem borcundayım, hahahaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 35 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Ben bilirim bu limiti... Bir önceki sayfaya geç ve oku kendi yazdıklarını Ben boşuna direnmedim, bu başlık açılmasın diye. Yok ettiniz lan ben, gırtlağıma kadar kalem borcundayım, hahahaha Ahahahahha... sus artık... hep @Cem Boneval‘in yüzünden.. açın dedi başlığı dedi.. ocağımıza siyah mürekkep döktü.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Bir saat önce, Alperen G. yazdı: Ahahahahha... sus artık... hep @Cem Boneval‘in yüzünden.. açın dedi başlığı dedi.. ocağımıza siyah mürekkep döktü.. Vallahi vicdan azabı çekiyor, kendime kızıyor, size üzülüyorum. Ben de bu yüzden kendimi cezalandırmak için saat almaya gittim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 50 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Vallahi vicdan azabı çekiyor, kendime kızıyor, size üzülüyorum. Ben de bu yüzden kendimi cezalandırmak için saat almaya gittim. Vaaaayyy... biryerlerde para harcandığını hissetmiştim zaten saat bölümüne alalım sizi. Salonumuz klimalıdır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Yanalim, beraber yanalim ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 38 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Yanalim, beraber yanalim ??? Duragraph hangi renk aldın zalım? Forest green ve amber çok can alıcı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 10 saat önce, Alperen G. yazdı: Duragraph hangi renk aldın zalım? Forest green ve amber çok can alıcı.. Arada kalmadım desen yalan olur... Ama tercihim amber oldu. Dolma kalemde turuncu ve türevi renklere zaafım var! Ama asıl vurgunu All American serisinde yaptım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 25 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Arada kalmadım desen yalan olur... Ama tercihim amber oldu. Dolma kalemde turuncu ve türevi renklere zaafım var! Ama asıl vurgunu All American serisinde yaptım All American’lar komple turunculu zaten.. seni haylaz seni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 2 dakika önce, Alperen G. yazdı: All American’lar komple turunculu zaten.. seni haylaz seni Aynen abi, Sunburst modeli var, full oranj onu kaçırmadım tabisi... Devamı da var tabi de, biraz karışıklıklar oldu bakalım bugün bekliyorum kargoyu, bir foto atar, zehiri salarım Conklin çok enteresan bir marka. Yani sadece kalem değil, başka hemen hiç bir tüketim malında bu kadar yüksek fiyat/performans oranı göremedim şimdiye kadar! Kaleme bakınca dersin "bu kalem 500 euro eder" ama sonra bir bakıyorsun kalem 300-500 TL aralığında, enteresan... Ayrıca Conklin Atatürk'ün favori dolma kalem markasıymış, for your info... --23 dakika sonra eklendi-- @Alperen G.Babuş, M800 Rönesans Brown'ı gördün mü? Tısssssssssssssssssssssssssssss... Görmediysen, görme sakın! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 @Mert Yürüyen yılansın karşim gördüm gördüm de artık ocağıma incir mürekkebi dökemiycem bir süre. Ehehehe 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 @Alperen G. Ben bir b.k yedim... Okyanusun derinliklerinden sana selam olsun Angaralı Yiğit Bu son, bir süreliğine son... Allahım sen affet! Karım duymasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Bizim kırtasyecide dolu bundan... --0 dakika sonra eklendi-- 21 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Bu son, bir süreliğine son... Oku da inanma... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 17 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Bizim kırtasyecide dolu bundan... Hocam nasıl bundan dolu? Nasıl kırtasiye orası? Pelikan M800 Renaissance Brown modeli, sınırlı sayıda üretim... 2200-2500 arası bir fiyatı vardır... Size de çok yakışır, eminim Tısssss... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 14 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Nasıl kırtasiye orası? Sanal tabii, maksat seni heyecanlandırmak. Ama güzel kalemmiş. Yazacak olsam alırdım. https://urun.gittigidiyor.com/ofis-kirtasiye/pelikan-m800-reinaissence-brown-dolma-kalem-altin-kaplama-aksam-327003091 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 7 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: @Alperen G. Ben bir b.k yedim... Okyanusun derinliklerinden sana selam olsun Angaralı Yiğit Bu son, bir süreliğine son... Allahım sen affet! Karım duymasın Gördüm gördüm... ama Alperen durur mu yapıştırmış cevabı... yakında buralar şenlenecek.. yalnız @Cem Boneval abi o kalem çok çok çok çok güzel bir kalem. Ve linkteki fiyat da çok iyi.. kahverengi bir kalemim olmasaydı düşünebilirdin. Gerçi hala düşünüyorum da cidden gerek yok diyorum.. ama nefis bir kalem cidden.. böyle diye diye alıcam sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap