Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 4 dakika önce, Alperen G. yazdı: Gerçi hala düşünüyorum da cidden gerek yok diyorum.. ama nefis bir kalem cidden.. böyle diye diye alıcam sanırım Tuzak işe yaradı yani... Değerini bilene gitsin. Mert kayıtsız kalma..! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 14 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Değerini bilene gitsin. Mert kayıtsız kalma..! Hocam siz bizi severdiniz, neden böyle evimizin orta yerine incir ağacı dikiyorsunuz, neden bizi zehirliyorsunuz böyle anlamıyorum @Alperen G. yarın kalbini kırıcam, hazırlıklı ol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 5 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Hocam siz bizi severdiniz Hala seviyorum. 14 Şubat ya kendinize hediye almanızı sağlamaya çalışıyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 @Mert Yürüyen unutma, unutulanlar unutanları asla unutmazmış... öyle aklıma geldi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 5 dakika önce, Alperen G. yazdı: @Mert Yürüyen unutma, unutulanlar unutanları asla unutmazmış... öyle aklıma geldi... Haha... Battık biz battık! Bana sevgililer günü hediyesi alsana... Bu gidişle biz bize kalıcaz müdür 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 6 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Haha... Battık biz battık! Bana sevgililer günü hediyesi alsana... Bu gidişle biz bize kalıcaz müdür Olm bu iş kötüye gidiyo bak.. gel yol yakınken dönelim bu işten.. kapatalım başlığı, kendi halimizde yazmaya çizmeye devam edelim.. içkinin kumarın yuva yıkması tamam da dolmakalemden ocağı batan ilk kişiler olmayalım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Böyle kalemlikler lazım size Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 2 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Böyle kalemlikler lazım size Cıks... çok demode.. @Mert Yürüyen göstersin kalemliğini.. Belki ben de gösteririm uslu birer çocuk olursanız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 İvit, bu çok demode... Kamu dairesindeki masa üstü kalemliklerden, @Onur Sezgin beton döktük üzerine resmen Büyük kalemliğim bugün gelsin, foto aticiiiim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Ne siz sorun ne ben soyliyim ? 2 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 maşallah... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Bir saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Ne siz sorun ne ben soyliyim ? Bence bu resmen fetişizm. Yani fanatizmi aşmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Bir saat önce, Cem Boneval yazdı: Bence bu resmen fetişizm. Yani fanatizmi aşmış @Mert Yürüyen bence de durumun kötü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 bu kalemler mürekkep olmadan bi şekilde denenebilir mi? şu aliexpressteki kalem geldi ama evde mürekkep yok, merak içersindeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 (düzenlendi) 23 dakika önce, Ozan Kar yazdı: bu kalemler mürekkep olmadan bi şekilde denenebilir mi? şu aliexpressteki kalem geldi ama evde mürekkep yok, merak içersindeyim @Alperen G. bu ozanin yazdiklarini okurken gozlerim kaniyor... sen bizzat ilgilensen olmaz mi, hic mi sorumluluk hissetmiyorsun be adam? ??? Şubat 13, 2018 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap