Alperen Kaya Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2018 Arkadaşlar yeni aldıgım aracım için beyaz ampul düşünüyorum sizce ne takabilirim halogen beyaz ampulmu yoksa led sogutmalı farmı tavsiye edebileceğiniz ampul markası modeli varmı acaba? Kısalar ve sis farları için düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 Kısa farlara takacağınız led ampuller odak sorunu yaşatacak size ve bu yüzden aydınlatma çok çok zayıflayacak. o yüzden halojen fara halojen ampul takmanız daha doğrudur. Beyaza yakın olan ampuller mevcut piyasada onlardan alıp takabilirsiniz. Aynı şey sis farları içinde geçerli. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 İllede beyaz istiyosan Osram Mega White veya Philips X-treme vision. Ama ben olsam Osram Night Breaker Laser kullanırdım. ( bizzat kullandım şahane ampul) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen Kaya Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 2 saat önce, Yahya Akman yazdı: Kısa farlara takacağınız led ampuller odak sorunu yaşatacak size ve bu yüzden aydınlatma çok çok zayıflayacak. o yüzden halojen fara halojen ampul takmanız daha doğrudur. Beyaza yakın olan ampuller mevcut piyasada onlardan alıp takabilirsiniz. Aynı şey sis farları içinde geçerli. anlıyorum hocam kafama takılan asıl soru şu aracın garanti dışı kalırmı acaba ampulleri değiştirince ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 34 dakika önce, Alperen Kaya yazdı: anlıyorum hocam kafama takılan asıl soru şu aracın garanti dışı kalırmı acaba ampulleri değiştirince ?? Arabanın sunduğu değerleri kullanıyor musunuz? Eğer hayır ise istediklerini yaparlar, bu sebeple bu konu önemli ise, muhatap olacağınız servise sormanız yararınıza. Şimdi size biri bozmaz, benimkinde ses etmediler der; yarın aynısı size olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan C Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 6 saat önce, Zafer Akbs yazdı: İllede beyaz istiyosan Osram Mega White veya Philips X-treme vision. Ama ben olsam Osram Night Breaker Laser kullanırdım. ( bizzat kullandım şahane ampul) Ben de dün taktım Osramları. Gerçekten çok iyi. Kısalar Osram H7 Night Breaker Laser, uzunlar Osram H1 Night Breaker Unlimited kullanıyorum şuan. Üstündeki orjinal ampullerden sonra farkı net bir şekilde gördüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen Kaya Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 3 saat önce, Erkan C yazdı: Ben de dün taktım Osramları. Gerçekten çok iyi. Kısalar Osram H7 Night Breaker Laser, uzunlar Osram H1 Night Breaker Unlimited kullanıyorum şuan. Üstündeki orjinal ampullerden sonra farkı net bir şekilde gördüm. hocam montaj basitmi biz kedimiz takabilirmiyiz yada elektrikcimi takacak acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan C Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 1 saat önce, Alperen Kaya yazdı: hocam montaj basitmi biz kedimiz takabilirmiyiz yada elektrikcimi takacak acaba ? Çok basit. İki ucundaki iki vidayı söktüğümüzde kendi ekseninde çevirmeye çalışın. İnternette videolarını bulabilirsiniz. Ampullerin sökümü de çok basit. Farın arkasındaki plastik kapakları çıkardığınızda zaten kolay çıkarılabilir olduğunu göreceksiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen Kaya Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2018 19 saat önce, Erkan C yazdı: Çok basit. İki ucundaki iki vidayı söktüğümüzde kendi ekseninde çevirmeye çalışın. İnternette videolarını bulabilirsiniz. Ampullerin sökümü de çok basit. Farın arkasındaki plastik kapakları çıkardığınızda zaten kolay çıkarılabilir olduğunu göreceksiniz. peki teşekkür ederim sizin aldıgınız ampullerin beyaz renktemi acaba birde kaç tl ye temin ettiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan C Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2018 6 saat önce, Alperen Kaya yazdı: peki teşekkür ederim sizin aldıgınız ampullerin beyaz renktemi acaba birde kaç tl ye temin ettiniz Tam beyaz değil beyaza yakın. Görüntü ve performans olarak eskisinden daha güzel. Kısalar için 110, uzunlar için 65, park ve ayna altı için 58 lira verdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 20.01.2018 - 19:33 tarihinde, Erkan C yazdı: Tam beyaz değil beyaza yakın. Görüntü ve performans olarak eskisinden daha güzel. Kısalar için 110, uzunlar için 65, park ve ayna altı için 58 lira verdim. Peki arıza kodu vs veriyor mu acaba? Bir de internetten mi aldınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Bir saat önce, Yakup Kuru yazdı: Peki arıza kodu vs veriyor mu acaba? Takılan ampül halojen ampül ve Watt olarak güç değeri aynı olduğu sürece arıza lambası yakmaz. Led ampül takılırsa yakar mı bilmiyorum. Bilenler vardır muhakkak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 1 saat önce, Bedirhan Doğan yazdı: Takılan ampül halojen ampül ve Watt olarak güç değeri aynı olduğu sürece arıza lambası yakmaz. Led ampül takılırsa yakar mı bilmiyorum. Bilenler vardır muhakkak. Aynı Watt olduğunu nasıl bilebiliriz. Orijinallerinin yanı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 6 dakika önce, Yakup Kuru yazdı: Aynı Watt olduğunu nasıl bilebiliriz. Orijinallerinin yanı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 19 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap