Tuğrul yağız Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2018 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba Opel astra j kasa ön tampon eki Focus 2.5 uyar mı? Resim üzerinden inceleyince hatları uyacak gibi duruyor sizlerinde fikrini almak istedim çünkü bayağı beğendim Ocak 19, 2018 Tuğrul yağız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 Otomatik MesajBu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Mk2- Modifiye > Focus II > Ford Garajı > Mk2- İç & Dış Görünüm kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2018 Uymaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2018 Focus 2.5’a uyması için zaten ford tampon ekleri yapmıştır. Farklı marka modelde resim üzerinde uyar mı demek varsayım olarak kalır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2018 Benim fikrim bu eki takmaya bile zahmet etmezdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Alkanoğulları Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2018 denesene Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap