ALPER Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2011 Selam Herkese.. Bugün ilk etapta 2 metrelik kestirdiğim Şerit ledi aldım denemek için,Önce bagajı ledleyim dedim ve kolları sıvadım..(2 Metresini 14 TL ye aldım,Beyaz Led)..Bagaj lambasını iptal ettim kablosunu kestim ve yerine led lerin kablosunu taktım güzelcede yapıştırıp gizledim. Yarım metreden az kullandım yettide arttı bile,Sırada eşik aydınlatması var onun içinde uygun bir zaman lazım Buyrun Fotolar ; Resimler İçin Alternatif Linkler; http://pic1.resimupload.com/r1/resim_109034945.jpg http://pic1.resimupload.com/r3/resim_268149139.jpg http://pic1.resimupload.com/r4/resim_590193210.jpg Buda Ayak aydınlatması ; Elektiriği tavan lambasının duyundan aldım,Sadece kapılar açılınca yanıyor,kapılar kapanınca sönüyo. Benden bukadar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Elinize sağlık aynı uygulamayı ben aracımı ilk aldığımız gün yapmıştım(bagaj led 30cm) iç paspas ve tavan lambasınıda beyaz yapmaşı düşündüm fakat gerek de yok sarı da gayet hoş duruyor Hazır Beyaz led almak için yaklaşık 20-30TL ye mâl oluyor , yapmak isteyen arkadaşlara bilgi olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALPER Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Ankarada Ulus Konya sokakda ; İç mekan Beyaz ledin metresi 7 TL den başlıyor.. Fiyatdan kalitesiz olduğu sanılmasın,Odamda bilgisayara bağlı 1 senedir nerdeyse sürekli yanıyo Bagaj ve Ayak aydınlatması içinde 2 Metre yeterli olucaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UMITT Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 1- Ayak aydınlatması sadece kapılar açılınca yansın istiyorum ama bağlantı şemasını küçük bir çizimle anlatabilecek biri var mı? 2- Tavan lambasından elektrik alınca kabloyu nereden aşağı geçiriyoruz? Not: Şu işin mantığını bir anlasam aklımda çok projeler var ama tavan lambasından, kapı swichinden, sigortadan, aküden nasıl elektrik alınır bilmiyorum. Nette öğrenebileceğim bir yer var mıdır? Bir yardım eden olursa çok memnun kalacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Uygulmayı yapan arkadaşımızın son cümlesi size az çok fikir verecektir. Elektiriği tavan lambasının duyundan aldım,Sadece kapılar açılınca yanıyor,kapılar kapanınca sönüyo. Kenarlardan geçirebilirsiniz sonra direkten felan..Kablolara başlayınca yer bulursunuz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UMITT Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Arkadaşlar anladığım kadarı ile şöyle bir çizim yaptım, iki adet şerit ledi paralel bağlayıp tavan lambasına bağlamayı düşündüm. Hatam varsa söyler misiniz? Bir de tavan lambasının hangi ucu (+), hangi ucu (-) olduğunu nerden anlayacağım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Güzel soru Alper hatırlar belki bunu..Soralım ona bakalım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Led'in hangi ucuna taktığınız fark etmez. siz ne tarafına takarsanız o taraf + diğer taraf - olur. Yani elinize bir led alın rastgele + - bağlayın yanar, sonra uçları çıkarıp ters takın yine yanar. Devreyi tamamlaması yeterli olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALPER Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Selam + - yi anlamanız biraz zor. Birbirine değdirip sigortayı attırmayın yeter,Atarsada (Bu işlerle uğraştığınız müddetce mutlaka atıcaktır ) 10 amperlik araba sigortalarından alıp takabilirsiniz (Koçtaşta var) YUkarıdaki şekilde bağladığınız taktirde yolcu tarafına bağladığınız Ledin aydınlatması düşük olucaktır. Seri Bağlamanızı tavsiye ederim. Yaparkende işi orjinaline uygun şekilde yapmanız (Mavi,Kırmızı vb. değilde Gün ışığı Led kullanarak) ilerde sıkılmamanız için daha iyi olucaktır. Kolay gelsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayser baysal Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 (düzenlendi) Arabalarda kullanılacak şerit ledler hangi tip olmalı? Yani otomobilller için volt ve watt değerleri özel olması gerekmiyormu ? Evlerde kullanılan standart şerit led olurmu ? Yada bir watt sınırı varmı acaba ? Örneğin bagaj ampülünün watt ını geçebilirmi, yerine takacağımız şerit led ? 1m şerit led kaç watt acaba ? Mart 11, 2016 ayser baysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 8 dakika önce, ayser baysal said: Arabalarda kullanılacak şerit ledler hangi tip olmalı? Yani otomobilller için volt ve watt değerleri özel olması gerekmiyormu ? Evlerde kullanılan standart şerit led olurmu ? Yada bir watt sınırı varmı acaba ? Örneğin bagaj ampülünün watt ını geçebilirmi, yerine takacağımız şerit led ? 1m şerit led kaç watt acaba ? 12V olmalı. 220V ise olmaz, adaptörlü ise yani 12V ise olur. Geçmemeniz iyi olur, zaten bagaj lambası örneği için 5W halojen yerine takacağınız 5Wlık led fazla fazla yeter. Ledine göre değişir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 smd5050 ise tek çipli metresi 1W çekiyordu eğer 3 çipli ise metresi 3W demek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 (düzenlendi) Yahu alın güzelce t10 yuvası her istediğiniz yere rahatca monte ettirin .Bagaja da ben kendi aracıma drl nin ledinden taktım 2 adet ve gayette memnunum. Bundan bagaja takıldı http://tr.aliexpress.com/item/New-2Pcs-lot-14cm-LED-COB-Car-Auto-DRL-Driving-Daytime-Running-Lamp-Fog-Light-White/1689801285.html Mart 12, 2016 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Ohoooo. o ışıklar bişi mi? Benim bagajda komple çevrili şerit led lerden var Bagajı bi açtığınızda şembil şembil aydınlı.. Her nekadar abartı olsada benim hoşuma gidiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap