Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Alper, ellerine sağlık çok güzel bi inceleme olmuş !! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Alper, ellerine sağlık çok güzel bi inceleme olmuş !! Alperin yorumlarına bende bişeyler kattığım için bana da teşekkür etmiş YSF bence,öyle diil mi yoksa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALPER Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 - Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALPER Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Bugün servise uğramıştım,Tit-X F3 lere 17'' St jantlarının takıldığını gördüm. Duramadım resim çektim ve paylaşıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALPER Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Buda F2,Fiesta ve Connectler için yapılan Donanım kampanyası,Bayi Ankara Tur Oto Maltepe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Çarprazdan yok mu resim...ayrıca bu jant ST değil..onlar daha kaslı ve 18' oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 İyi ya araba kendine geliyor yavaş yavaş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Yanlız o jant ile yayda değişmesi gerek..şuan leylek gibi hiç hoş değil...denemelik takılmış sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Alperin yorumlarına bende bişeyler kattığım için bana da teşekkür etmiş YSF bence,öyle diil mi yoksa Evet aynen öyle dostum. Çok guzel ve detaylica anlatmişsın sende sagolasın. Bugün servise uğramıştım,Tit-X F3 lere 17'' St jantlarının takıldığını gördüm. Duramadım resim çektim ve paylaşıyorum Bu jantlar daha bir yakışmış yaysiz olmasına rağmen. Birde o dediğin kampanya yeni araç alanlar içinmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Evet aynen öyle dostum. Çok guzel ve detaylica anlatmişsın sende sagolasın. Bu jantlar daha bir yakışmış yaysiz olmasına rağmen. Birde o dediğin kampanya yeni araç alanlar içinmi? Bu araba benim baktığım Focus 3...Benim baktığımda 16 inç yeni jantlar ve michelin lastikler vardı...Lastikler Dunlop olmuş ve jantlar 17 inç olmuş.Otosan yapmasa da Tur oto arabaya ilk yerel müdahalede bulunmuş Hadi tur oto,sırada geniş ve anamasyonlu gösterge ekranı ile sony müzik sistemi var,otosandan umudumuzu kestik,umudumuz artık Tur Oto Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Bu araba benim baktığım Focus 3...Benim baktığımda 16 inç yeni jantlar ve michelin lastikler vardı...Lastikler Dunlop olmuş ve jantlar 17 inç olmuş.Otosan yapmasa da Tur oto arabaya ilk yerel müdahalede bulunmuş Hadi tur oto,sırada geniş ve anamasyonlu gösterge ekranı ile sony müzik sistemi var,otosandan umudumuzu kestik,umudumuz artık Tur Oto START-STOP :YOK SONY :YOK KÖR NOKTA UYARI: YOK GENİŞ BAGAJ :YOK 17 INÇ JANT : YOK NAVİGASYON :YOK ADAPTİF FAR :YOK 8 HOPÖRLÖR :YOK ÖN PANJUR KROMAJ :YOK Sizce bu araç hangi Focus? a)Focus 1 b)Focus 2 c)Focus 2,5 d) Focus 3 e) Bilmiyorum BU sorunun cevabını Malum dersanelerden alacağınız Mod-Medyan şifresi ile çözmenize gerek yok,hemen söylemeniz mümkün )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Olanları sayarsak bariz cevap ortaya çıkar. Şunu da ekleyelim mevcut olan Focus II ler de de avrupa'da farklı şeylerle sunuldu... Malum otosan size şunu der; o zaman nerdeydin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Saydıklarınız hangi araçlarda var peki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hector Priamson Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Bugün servise uğramıştım,Tit-X F3 lere 17'' St jantlarının takıldığını gördüm. Duramadım resim çektim ve paylaşıyorum ya bu lastiğin ebatlarına baktınız mı? Normal bir focusta 215 55 16lar bu kadar küçük durmuyor . Bu ise küçük geldi gözüme...Bunlar 215 50 17 yerine 205 50 17 koymuş olmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Doğru söylüyorsun banada biraz küçük göründü 17" e göre ama fotodandır belki diye pek umursamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap