Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 pejonun sedef beyazı 10 numara......hele güneşte rcz de seyre doyum olmuyor.....focusta ise.......beyaz cıksssssss AMBULANCE gibi rockerin deyiminle.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 pejonun sedef beyazı 10 numara......hele güneşte rcz de seyre doyum olmuyor.....focusta ise.......beyaz cıksssssss AMBULANCE gibi rockerin deyiminle.... Haa evet bak Mondeoda Elektrik beyazı diye bir renk var,metalik boya,ek ücretle alınıyor.İllede beyaz diyorsanız onu almak lazım...Sanırım Focus 3 tede amerikada satılan metalik platinyum beyazı ile opak olan Oksford beyazı var...Mtalik platinyum beyazı ek ücrete tabi amerikada... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Haa evet bak Mondeoda Elektrik beyazı diye bir renk var,metalik boya,ek ücretle alınıyor.İllede beyaz diyorsanız onu almak lazım...Sanırım Focus 3 tede amerikada satılan metalik platinyum beyazı ile opak olan Oksford beyazı var...Mtalik platinyum beyazı ek ücrete tabi amerikada... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Dostlar hepinize iyi geceler..Memurus Fakirus olan ben Focus 3 lü rüyama gidiyorum artıkın,yarın iş-güç,bir sürü bürokratik evrak ve dosya ile sıkıcı devlet dairesi duvarları beni bekler...Arada zamanım olursa önce 18 Yaş sayfasına bakar sonrada buralara uğrarım..Bu arada Ağustos ayı sonunda Sony Müzik sistemi gelecek diye okudum az önce bir yerde ama şimdi bulamıyorum orayı,yoksa linki vericektim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 iyi geceler rocker.....focus3 rs ile renki rüyalar hatunları doldumuşun las vegasa giderken hobaaaaaaaaaaa........... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 iyi geceler rocker.....focus3 rs ile renki rüyalar hatunları doldumuşun las vegasa giderken hobaaaaaaaaaaa........... Valla Focus 3 ü Alınca ilk işim İstanbula gitmek olacak,mümkünse yalnız...Şööle boğazın kenarına çekicem,biramıda alıp boğaz ve Focus 3ümün yanyana duruşunu izlicem,Artık las vegasa diilde şööle bebeke doğruda uzanırım belki,sonuçta Focus 3 Bebekte gayet rahatlıkla dolaştıracak kadar albenili bir araba )Bebekte artık ne olur bilmem )Keh keh... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 elbebek gülbebek.......hhahahaha süper sweat dreamssssssssssssss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 elbebek gülbebek.......hhahahaha süper sweat dreamssssssssssssss Eurythmics-Sweet Dreams..Çok severim o parçayı..İyi geceler tüm Focus severlere... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 bende seni hadi bakalım baş baş.......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Faruk Yılmaz Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 fordla ilk tanışmam 2010 ağustos ayında oldu işyerinde bi abiyle gazete okurken focus 2 nin reklamını gördüm alırdın alamazdın diye inatlaştık bi hışımla ertesi gün gittim direkt aldım. iyiki almışım hiç pişman değilim. ama focus 2 ler güvenlik paketi açısından zayıf biraz. 8 ay olmuşken aracı talihsizlik sonucu 2 takla attım araçla şimdi 2011 focus 3 üm var daha mutluyum bundan sonra vazgeçilmez markam ford... şiddetle tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap