Tamer Perperek Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2018 (düzenlendi) Herkese merhaba Uzun bir aradan sonra birkac gezi resmi paylasayim dedim , bugun de sansima eski San Juan-Puerto Rico 'da San Sebastian festivalinin son gunu oldugu icin oldukca kalabalikti kotaya dikkat.Hadi gelin birlikte gezelim. --18 dakika sonra eklendi-- Videosu Ocak 21, 2018 Cem Boneval tarafından düzenlendi 7 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2018 Tamer dönüşte seni İstanbul'da görmek istiyoruz ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2018 4 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Tamer dönüşte seni İstanbul'da görmek istiyoruz ? Bu sefer goruselim artik beyaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2018 Tamer hayat sana hep yaz. Kışlık kıyafetlerin var mı hiç merak ettim? ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2018 (düzenlendi) Senin yüzünden işimi değiştirecem bana da gemi de bir iş var mı?bir bak hele Makina ile ilgili ne iş olsa yaparım.Diğer işler için düşünelim iyi ve bol bol gezmeler senin sayende yeni yeni diyarlar geziyoruz. Ocak 22, 2018 Osman Türkol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2018 15 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Tamer hayat sana hep yaz. Kışlık kıyafetlerin var mı hiç merak ettim? ? Zafer bu sefer kislik kiyafet almadim gelirken ama bazen rotaya gore almak zorunda kaliyorum tabiki mesela Alaska gibi yerlere gidilecekse muhakkak olur kislik yanimda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2018 Tamer abi Dominic Toretto'ya benden selam eyle --1 dakika sonra eklendi-- 14 saat önce, Osman Türkol yazdı: Senin yüzünden işimi değiştirecem bana da gemi de bir iş var mı?bir bak hele Makina ile ilgili ne iş olsa yaparım. Osman abi makine dairesine alalım seni ozaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap