2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
1.0 Ecoboost Otomatik Fiesta Çok Yakıt Tüketiyor
-
Benzer İçerikler
-
- 9 yanıt
- 3.262 görüntüleme
-
- 22 yanıt
- 10.156 görüntüleme
-
Gelmiş Geçmiş En iyi Sarışın "the Show Must Go On" Güzeli Mustang ile Geçen Hafta Buluştum!
Yazan: Eren Tan,
- ford mustang ecoboost fastback
- sarı siyah
- (ve 16 tane daha)
- 0 yanıt
- 1.382 görüntüleme
-
1.0 Ecoboost Yine Yılın Motoru Seçildi - 2013 international Engine Of The Year 1 2
Yazan: Yakup Ç. A.,
- 19 yanıt
- 4.415 görüntüleme
-
- 405 yanıt
- 91.623 görüntüleme
-
Soru
tamer beştek
merhaba, 8 sene MK 2 kasa manuel bir focus kullandıktan sonra ilk kez heves edip 1.0 tam otomatik ecoboost fiesta aldım. Araçtan çok memnun olmama rağmen malesef sarfiyat konusunda ciddi canımı sıkan gelişmeler oldu. Aracın deposu 42 lt ve İstanbul trafiğinde 400-430 km ancak yol yapıyor ki bu da 10 lt / 100 km değerini veriyor servis araç normal diyip duruyor ve bu aracın katalog verisi 6,9 lt/100km !! hayatımda başka marka kullanmamama rağmen ford 'la sanırım mahkemelik olacağız gibi konuyu yorumlayabilirmisiniz lütfen . Zira buradaki herkes ciddi bir 1.0 ecoboost kullanıcısı yorumlarınız benim için çok kıymetli (NOT:Bu arada aracı ilk aldığımda sarfiyat 14lt/100 km lerde idi buaralara kadar azaldı şu anda 1500 km de yol yapıldı , Aracı servis uzun yolda denedi onlarda 6 lt/100 km buldu bu denemeninde katalog verisi 4,2 lt/100 km)
tamer beştek tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap