Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 tavsiyelerinize uydum ve endurance gold class markma lastik parlatma ürününden satın aldım.. teşekkür ederim ilginiz için.. ama bir sorum var ürünün kullanımıyla ilgili olarak ürünü ıslak lastik üzerinde mi uyguluyoruz, yoksa yıkanmış, kurumuş lastik üzerinde mi?.. bir de ne miktarda sürmeliyiz süngerin üzerine..saygılar piyasadaki en iyi lastik parlatıcılardan biridir herzaman lastiği temizlemekte fayda var ; yani bi bezle silseniz yeter , ondan sonra çok fazla süngere dökmeden uygularsanız iyi olur .. bunun belli bi ölçüsü yok lastiğin heryerinin eşit olduğunu anladığınızda diğer lastiğe geçebilirsiniz aşırı yağmur çamur görmediği sürece 2 hafta falan parlaklığını koruyacaktır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 napiyim benim arabam yokki...... bende still marka ayakkabı parlatıcısı aldım bademyağlı güzel oluyor... abi nxt evdeki lcd ekranlarına çok iyi geliyo ahahaha can sıkıntısı uğraş istersen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap