BurakHAN Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2018 Montajlarını kendim yaptığım 2 değişikliği paylaşmak istedim 8 Parça chrome cam çıtası da aldım yaptım ancak onu çekmeyi unuttum. -Titanium panjur ve sis farı çerçevesi 200 liradan aldım. -2 Ön kapıya da led ' i aliexpress den 7 dolara aldım kargo dahil. 5 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2018 Elinize sağlık. Özellikle panjur çok şık olmuş. KApı altı led de güzel ama artık çok sıradan oldu. O yüzden dedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Bozkurt Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 elinize sağlık çok hoş olmuş.. sisleri nasıl çıkarttınız acaba uzun zamandır bende düşünüyorum hatta provasını bile yaptım. ön panjuru kolayca çıkarttım ama SİS FARI için aracı liftle kaldırmak gerekir mi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BurakHAN Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 03.03.2018 - 21:01 tarihinde, Bekir Bozkurt yazdı: elinize sağlık çok hoş olmuş.. sisleri nasıl çıkarttınız acaba uzun zamandır bende düşünüyorum hatta provasını bile yaptım. ön panjuru kolayca çıkarttım ama SİS FARI için aracı liftle kaldırmak gerekir mi... Yok direk elle çıkıyor hatta panjurdan daha kolay çıkar. boşluktan kendinize doğru çekin çerçeveyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Burakhan kardeş, güzel olmuş, eline sağlık ama neden "öncesi-sonrası" yerine "before-after" yazdın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BurakHAN Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2018 13 saat önce, Serkan Z. yazdı: Burakhan kardeş, güzel olmuş, eline sağlık ama neden "öncesi-sonrası" yerine "before-after" yazdın? Onu sonradan ben de fak ettim de alışkanlık diyelim hocam. Yapılmaması gerekiyor doğrusu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ugur.Gungor Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 çok güzel olmuş farlarda da mı bir oynama var ?? siyahımsı geldi sanki o nasıl yapılır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Güvenç Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2018 (düzenlendi) Kapı altı ledi beğendim kendim yapabilir mi acaba? şahsen ben titanyum panjuru beğenmiyorum Bizimkiler daha güzel bi nikelaj yapabilsen çok şık olur. Mart 12, 2018 Ali Güvenç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap