Tamer Perperek Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2018 Merhaba Sitede bunu gordum ve cok begendim , 2016 ST Focus'tan cikma satici ile mailestim ama kesin cevap veremiyor ; bu vites topuzu gorundugu sekliyle satilik , benim 2011 MK3 de 6 vites acaba uyum sorunu cekermiyim ? https://www.ebay.com/itm/2016-FORD-FOCUS-ST-SHIFT-KNOB-OEM/182539389265?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2055119.m1438.l2649 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2018 uyar ama ST olduğu için ışıkları kırmızı, aksesuar olanı var hemen hemen aynısı mavi ışıklı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2018 3 dakika önce, Ozan Kar yazdı: uyar ama ST olduğu için ışıkları kırmızı, aksesuar olanı var hemen hemen aynısı mavi ışıklı. Mavisini incelemistim serviste 300 kusur fiyat vermislerdi yanlis hatirlamiyorsam, birde Ozan yine bu hafta pazarliklarini surdurdugum linkteki ST line direksiyon var , direksiyon da da kirmizi ST logosu var ya birazda o yuzden sanirim takildim bu topuza.Direksyionu $ 130 'a dusurmeye calisiyorum pazarliktayiz satici ile Direksiyon linki https://www.ebay.com/itm/2013-2014-FORD-FOCUS-ST-OEM-LEATHER-WRAPPED-STEERING-WHEEL-13-14/173113673653?hash=item284e6107b5:g:DWgAAOSwDZtZwF0s&vxp=mtr 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2018 2 saat önce, Tamer Perperek yazdı: Mavisini incelemistim serviste 300 kusur fiyat vermislerdi yanlis hatirlamiyorsam, birde Ozan yine bu hafta pazarliklarini surdurdugum linkteki ST line direksiyon var , direksiyon da da kirmizi ST logosu var ya birazda o yuzden sanirim takildim bu topuza.Direksyionu $ 130 'a dusurmeye calisiyorum pazarliktayiz satici ile Direksiyon linki https://www.ebay.com/itm/2013-2014-FORD-FOCUS-ST-OEM-LEATHER-WRAPPED-STEERING-WHEEL-13-14/173113673653?hash=item284e6107b5:g:DWgAAOSwDZtZwF0s&vxp=mtr fiyat çok uçuk allegroda yarı fiyatına alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2018 10 dakika önce, Fatih S. yazdı: fiyat çok uçuk allegroda yarı fiyatına alabilirsiniz. Fatih dogru soyluyorsun ama Allegro'da hem cruise control hemde telefon kontrol dugmelerinin iki tarafinda bir arada oldugu sekilde olan ST direksiyon goremedim , eger gorduysen lutfen link at , ve kesinlikle haklisin fiyat olarak daha uygun , o yuzden onumuzdeki tatilde Sony teyp navigasyon olayini Allegro'dan haletmeye calisacagim genis ekran renkli gostergeyi son izindeyken ordan almistim iyidi fiyatlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2018 3 saat önce, Fatih S. yazdı: fiyat çok uçuk allegroda yarı fiyatına alabilirsiniz. Allegro dan alışverişde TR gönderimi %100 güvenilirmi? --2 dakika sonra eklendi-- Tamer Abi, göstergeyide st yaparsan uyum sağlar ama yapmayacaksan vites topuzunu mavi ışıklı olandan al. --4 dakika sonra eklendi-- Ayrıca Linkdeki topuz ışıksız, yani mk3 ve mca ST, RS vites topuzları fabrikadan ışıklı çıkmıyo. Sadece vites numaraları ve kanalları Kırmızı veya mavi renge boyalıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2018 Friday, February 02, 2018 - 00:08 tarihinde, Zafer Akbs yazdı: Tamer Abi, göstergeyide st yaparsan uyum sağlar ama yapmayacaksan vites topuzunu mavi ışıklı olandan al. Simdi fark ettim bende isikli degilmis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap