Adem Kazıl Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2018 e-devlette yeni bir uygulama başlamış Nüfus işleri sayfasının içinde soy geçmişiniz bulabileceğiniz yeni bir sayfa açılmış 1800 lü yıllara kadar uzanıyormuş, denedim ama yoğunlukdan e devlete giremedim. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Bir saat önce, Adem Kazıl yazdı: e-devlette yeni bir uygulama başlamış Nüfus işleri sayfasının içinde soy geçmişiniz bulabileceğiniz yeni bir sayfa açılmış 1800 lü yıllara kadar uzanıyormuş, denedim ama yoğunlukdan e devlete giremedim. E-devlet kilitlenmiş diye haber geldi. Ben de merak ettim bir kaç gün sonra bakayım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Meraklı milletiz vesselam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Birisilink yollamış benim de yeni haberim oldu.. soy sop meraklısı bir millet olduğumuzdan e-devlet çökmüş. Forumda paşa dedesi olan bir tek @Cem Boneval abi var bildiğim. Başka saraylı varsa çıksın er meydanına.. (bknz. Humbaracı Ahmed Paşa) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 ben baksam ne olacak...1978 öncemiz burada değil... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 1 saat önce, Alperen G. yazdı: Birisilink yollamış benim de yeni haberim oldu.. soy sop meraklısı bir millet olduğumuzdan e-devlet çökmüş. Forumda paşa dedesi olan bir tek @Cem Boneval abi var bildiğim. Başka saraylı varsa çıksın er meydanına.. (bknz. Humbaracı Ahmed Paşa) Boneval Paşa mı? Aha hiç aklıma gelmedi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Bizim de ciksa ciksa ancak 1925'e kadar cikar oncesi cikmaz sanirim ama yinede sistem normale dondugunde bakacagim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Bence geçmişe çok takılmamak lazım. Benim tek bildiğim şu. Babamın adı Mustafa, onun babasının adı da Mustafa, onun babasının adı da Mustafa. Küçük yaşta vefaat eden abimin adı da Mustafaymış. Ben direkten dönmüşüm. Dedemin mezar taşında Mustafa oğlu Mustafa ismini görünce çok şaşırmıştım. Sonra mevzuya öğrendim .? 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Nüfus kayıtları ne kadar güvenilir emin değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Dün en azından yüklemeye çalışıyordu, şu an direkt "Yapılan teknik bir çalışma nedeniyle hizmet sunulamamaktadır." hatası veriyor. Dün arkadaşlarla yaptığımız tahliller sonucunda yüzlerce binlerce insan bu yanlış ben şu değilim bu değilim diye dava açması, bazılarının damat/gelin adaylarından soy sop listesini istemesi, bu kaydın sildirilmesi için yapılan başvurular ve benzeri şeylerin haberlere çıkacağından pek şüphemiz kalmadı. İşte konuşurken "değiştiremeyeceğim bir şeyi çok da merak etmemin anlamı yok" diyerek garip bakışları üzerime çekip, "üvey olduğunuzdan mı şüpheleniyorsunuz" diyerek dikkat dağıtmaya çalıştıysam da, gözlerden "ne biçim bir bakış açısı var bunun"u okudum sanki 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut ç Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 dedem 1997'de vefat ettiğinde 105 yaşındaydı.benim hangi soyumu çıkaracaklar merak ediyorum.kayıt yoktu ki ondan once. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Haberde 1800 lü yıllara kadar olduğu yazıyordu, soyadı kanunu 1934 de çıkmış, bu tarihden öncesi varsa atmasyon olabilir, sol elle yemek yemenin şeytananın işi olduğu açıklandığı günümüzde bu sistemin pekde sağlıklı çalışacağını sanmak akıl karı değil zaten vaybe nerden nereye bağladım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Bir saat önce, Adem Kazıl yazdı: Haberde 1800 lü yıllara kadar olduğu yazıyordu, soyadı kanunu 1934 de çıkmış, bu tarihden öncesi varsa atmasyon olabilir, sol elle yemek yemenin şeytananın işi olduğu açıklandığı günümüzde bu sistemin pekde sağlıklı çalışacağını sanmak akıl karı değil zaten vaybe nerden nereye bağladım. Uygulama askıya alınmış. Milletçe pek bi soy sop meraklısı olduğumuz için sistem aşırı yüklenmeden göçmüş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 2 saat önce, Adem Kazıl yazdı: Haberde 1800 lü yıllara kadar olduğu yazıyordu, soyadı kanunu 1934 de çıkmış, bu tarihden öncesi varsa atmasyon olabilir, sol elle yemek yemenin şeytananın işi olduğu açıklandığı günümüzde bu sistemin pekde sağlıklı çalışacağını sanmak akıl karı değil zaten vaybe nerden nereye bağladım. kendi adıma bilgiler doğru, soyadı kanunu çıktıktan sonra verilen soyadları geriye doğru verilmiş sanırım bir yere kadar. Bankalar dedeme anne kızlık soyadı sorunca başlıyor anlatmaya annem evlendiğinde soyadı kanunu yoktu diye ama heralde budur diye söylediği bir soyad vardı, tutuyor, yaşayan amcası filan vardıysa muhtemelen girmiş kayıtlara. Babasının soyadıda aynı şekilde görünüyor, ama bazılarında yok.- var soyadı kısmında. Ekşide (hatırlamadığım bir tarihte) yapılan nüfus sayımında yaşayanların bilgisinin olduğu öncesinin olmadığı yazıyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Benim anne tarafı baba tarafına göre daha eskiye gidiyor, onlar daha uzun yaşadığı için sanırım ben gece boyunca girmeye çalıştım, 5e doğru denk getirip girebildim, kısa bi süre sonra kapandı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Uygulama aşırı yoğunluk oluşturması sebebiyle geçici bir süreliğine kaldırılmış. Vatandaş rutin işlemlerini yapabilecek artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap