Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Bir arkadaş dün bulmuş, soyadı kanunu olayı bizim de aklımıza geldi, bir tanesinin soyadı yoktu, soyadı kanunundan önce evlenip eşi ölmüştü onun mesela. Tekrar açılmasını bekliyoruk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2018 Güzel temsil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Sistem açılmış yine ama e devlet açılmıyor bu seferde bumuydu alt yapı iyileştirmesi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 ben girdim...anam babam var..daha da yok 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Ben yarı girdim. Şifre veya TC hatalı diyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Milletin ne soy sop merakı varmış. Konu haberlere taşınınca da herkes bir meraktan bakar oldu. Gereksiz kilitlenmeler nedeniyle daha önemli işi olanlar mahrum kalıyor hizmetten. Her açıdan aptalca bir durum bence. Soyunu merak edenler gidin büyüklerinizin elini öpün ve bırakın geçmişlerini anlatsınlar, zaten nüfus idaresi daha derine inemez. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Tabi annesi babası olmayanları da düşünmek lazım. Herkesin annesi babası dedesi amcası yaşamıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan D. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 3 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Tabi annesi babası olmayanları da düşünmek lazım. Herkesin annesi babası dedesi amcası yaşamıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 1 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Tabi annesi babası olmayanları da düşünmek lazım. Herkesin annesi babası dedesi amcası yaşamıyor. Hepsine Allah rahmet eylesin. Onlar böyle bir fırsattan mahrumlar, ya da zamanında değerlendirmesini bilememişler. Hizmet bu açıdan anlamlı diyorsan bence oldukça küçük bir azınlıktan bahsediyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Annemin ailesinin Girit'e kadar giden bilgilerine ulaştım. kayıtlar 1800'lü yılların başlarına kadar gidiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Bende bugün başvurdum, hazır olunca size sms atacağız diye uyarı verdi sistem beklemeye başladım.. Sistem iyi hoş ama normal işleri çok aksattı bu sistem.. bunu başka bir site ismi ile başka server'den yapsalar daha iyi olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 (düzenlendi) 45 dakika önce, Aydın Baran yazdı: Annemin ailesinin Girit'e kadar giden bilgilerine ulaştım. kayıtlar 1800'lü yılların başlarına kadar gidiyor. Bana da kardeşim yolladı, 1850'ye kadar gidebilmiş. Bir 100-120 daha gitse Humbaracı Ahmet Paşa'ya ulaşacaktık. Bu arada yeniden açıldıktan sonra yaklaşık bir günde 3.641.000 belge üretilmiş. Peh.... Şubat 15, 2018 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Her gören sordu bugün baktın mı soy bilgine diye. Birtek ben kaldığımı düşünerekten kolayca sisteme girdim. 1832’den beri ev bile değiştirmemiş atalarım heralde Tekirdağ/Hayrabolu. Birtek ben ve çocuğum listenin sonunda İstanbullu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Bu sabah 07.45’e kadar 8 milyon 141 bin 756 kişinin sorgulama yaptığı açıklandı. Bir de bulguları gururla paylaşanlara uyarı geldi: Anne kızlık soyadını da gösteren bu görüntüleri dolandırıcılara kapı aralıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 sabah 8de başvurdum daha cevap gelmedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap