Ali Gök Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2018 bijonları lastikçiler sökerken epey zorlanıyorlar. 18 numara bijon anahtarı tam olduğunu gördüm nerden bulabilrim yoksa bütün bijonları değiştireceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Sökmekte zorlanma sebepleri kapaklar olabilir, kapaksız modelle (yan sanayii) değiştirmeniz çözüm olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Gök Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 bir lastikçi sadece fordlarda böyle sorun olduğu için 18 numara bijon anahtarı başlığı almış. ya değiştireceğim yada bijon anahtarı bulacağım 18 numara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2018 kapakları düştüğü için 18 oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2018 Bijonlar normalde 19, kapak düşünce Ozan'ın da yazdığı gibi 18 oluyor. Bu da sık rastlanan bir değer değil. + bijon anahtarı bile alsanız 17-19 diye gidiyor, ben adaptörle takarak kullanma şeklinde bir çözüm üretmiştim. Sonra bijonlar değişti, dert bitti. Kapaksız bijon alıp değiştirin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Gök
bijonları lastikçiler sökerken epey zorlanıyorlar. 18 numara bijon anahtarı tam olduğunu gördüm nerden bulabilrim yoksa bütün bijonları değiştireceğim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap