Yıldırım Polat Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2018 Başlıktan da anlaşılacağı gibi hatalı park konusunda ne yapılabilir? Önce plaka çerçevesinde yazan uyduruk firmayı aradım, hiçbirşey yapmadılar. 155 Polis ihbar hattını 3 kere aradım ve yardım istedim, tamam dediler ama gelen giden yok. Ataşehir Belediyesini aradım, plakalı ve yol üzerinde ise yetkilerimiz alındığı için birşey yapamıyoruz dediler. Bana bu konuda camını çerçevesini kırmak dışında akıl verecek var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 polisin gelmesini beklemeniz gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Bizde her gün bu durumu yaşıyoruz evin önündeki iki garajda. Artık tek ümidim şöförün camına telefon numarasını koymuş olmasını ummak oluyor. Yoksa başka hiç bir çözüm yok. Ya da her mahallede çevreyi sürekli gözlemleyen ileri yaşlı, bakkal, esnaf gibi bir şey olur ona sormak... Polis için ise şüpheli araç ihbarı yaparsanız ancak gelirler ve bin bir dille sahibini aratabilirsiniz belki ama araç kiralık o yüzden o da sökmez. Ben artık sürekli duba koyuyorum bazıları için vazgeçirici ama bazıları için ise önemsiz bi detay. Bir arabanın altından çıkardığımı hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Saygısız insanlar, iki sokak ileriye boş bir yere park et insanları hem mağdur etme hem de boş yere sinirlendirip h.sonunu mahvetme. Böyle kiralık araç kullananlar daha bir rahat oluyor, kendi arabası olsa bırakacak mı acaba öyle çok merak ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Araba kiralıksa araca zarar vermeniz de bir şey değiştirmez, kiralama firması uğraşacak nasıl olsa der umursamaz, siz zararlı çıkarsınız. Medeni bir çözüm gelmiyor aklıma malesef. İlla kim olmak istediğini bulmak istiyorsanız arabanızı sürücü kapısının dibine çekersiniz, siz gelmeden binemez ya da yolcu tarafından binmek zorunda kalır. Olur da insan çıkarsa tekrarlamaz, çıkmazsa en iyi ihtimalle olay büyümesin diye özür diler sonra tekrarlamaya devam eder. Kötü ihtimale girmiyorum sonu yok. Allah düzgününe denk getirsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Onu da yaptım ama sağ tarafı müsait Saat 15:18 itibariyle ne sahibi geldi ne de polis ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Basit bir düzenekle demir kelepçe yapıp lastiğine takmak lazım, bu sefer o beklesin... Nette satılan kelepçeler de varmış şimdi gördüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 @Gürkan Çakıroğlu hocam zor sabrediyorum. Ben bunun camını çerçevesini indirsem, hatta arabaya dokunsam polis tepeme hemen çöker. Sabahtan beri bu aracın sahibi ve emniyet teşkilatı hakkında ki duygularım burada paylaşmaya uygun değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Geçen aynısı bana oldu, adam bir lisenin personeliymiş üzerinde kart vardı, okulu aradım plakayı verdim 10 dk'ya geldi adam. Sanki ben mecburum telefon kullanmaya, belki şarjım yok, sokakta kalacağım adamın keyfi için. T. Polisi çekici ile birlikte niye gelmiyor onu anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Şimdi 4. kez aradım yoğunlarmış. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 allah korusun acil bi durum olsa hasta yetistirmen gerekse ne olacakti oyle bi durumda o adami ve aracini acaba elimden hangi polis alabilirdi !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 20 dakika önce, Yıldırım Polat yazdı: @Gürkan Çakıroğlu hocam zor sabrediyorum. Ben bunun camını çerçevesini indirsem, hatta arabaya dokunsam polis tepeme hemen çöker. Sabahtan beri bu aracın sahibi ve emniyet teşkilatı hakkında ki duygularım burada paylaşmaya uygun değil. Haklısın, bir şey diyemiyorum çünkü ben bile sinirlendim buradan. (Sol dikiz aynasını alırdım herhalde, sen bana uyma tabi) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Kaçtı vatandaş. Tam arabaya binerken gördüm. Bağırdım kibarca ? kaçma geliyorum dedim, adam nasıl korktuysa ben aşağı inene kadar topuklamış. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 7 dakika önce, Yıldırım Polat yazdı: Kaçtı vatandaş. Tam arabaya binerken gördüm. Bağırdım kibarca ? kaçma geliyorum dedim, adam nasıl korktuysa ben aşağı inene kadar topuklamış. Vay feressiz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 1 saat önce, Yıldırım Polat yazdı: Kaçtı vatandaş. Tam arabaya binerken gördüm. Bağırdım kibarca ? kaçma geliyorum dedim, adam nasıl korktuysa ben aşağı inene kadar topuklamış. Sabahtan beri başlığa iki defa yazmaya yeltendim, sövmeden yazamiyacagim için tekrar sildim.Hemen hergün yaşadığım durum Neyse geçmiş olsun. Medeniyet, saygı, duyarlılık bu kadar mı zor yahu. İki adım fazla yürüyeceksin, incirlerin mi dökülür. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap